Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μαθήματα Ίντερνετ για ηλικιωμένους Δωρεάν μαθήματα χρήσης των ψηφιακών μέσων για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας οργανώνουν η Cosmote και ο φορέας 50 και Ελλάς με στόχο την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας. Το πρόγραμμα συνεχίζεται για 5η χρονιά και φέτος επεκτείνεται ώστε να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει σε εκπαιδευτικά κέντρα στις περιοχές του Πειραιά, του Αμαρουσίου και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε Παγκράτι και Πετράλωνα, σε συνεργασία με τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας στο 210-6249300 (καθημερινά 9.00-21.00).

Ο Μάης στο Κόκκινο Με αφορμή τα 50 χρόνια από τον Μάη του ’68, ο 105,5 Στο Κόκκινο θυμάται και μας θυμίζει στιγμιότυπα, αλλά και την επιρροή του στις επόμενες γενιές. Η Τζούλυ Τσίγκα και ο Χρυσόστομος Λουκάς (15.00- 16.00) ανατρέχουν αυτή την εβδομάδα σε περιστατικά της εξέγερσης και συνομιλούν με πρόσωπα που έζησαν τα γεγονότα. Μετά τον Σάββα Μιχαήλ χθες, σήμερα καλεσμένοι στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής είναι ο σκηνοθέτης Ροβήρος Μανθούλης σε τηλεφωνική σύνδεση από το Παρίσι και ο στιχουργός, συγγραφέας και γνωστός ως ο σκηνοθέτης του «Ρεμπέτικου» Κώστας Φέρρης.

Ολυμπιακός εναντίον Κόκκινου Την μήνιν των παραγόντων του Ολυμπιακού προκάλεσε η αναφορά της αθλητικογράφου του Κόκκινου Αλέκας Ζουμή για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο πρόεδρος Μαρινάκης στους παίκτες της ομάδας. Διότι, όπως λένε οι παράγοντες, τους «ακριβοπληρώνει» (βλ. εκτενές ρεπορτάζ, σελ. 25) Εγώ να μην πω πολλά από ’δω, μην αρχίσει να...τη λέει με τον ίδιο τρόπο και στους δημοσιογράφους του συγκροτήματος, που τους «πληρώνει»...

Πόσο πάει το φιλί; Εσείς πόσα θα ζητούσατε για να αποπλανήσετε κάποιον στην πισίνα και να του πάρετε ένα φιλί; Όχι απλό, ρουφηχτό φιλί στο στόμα; Πόσα ευρώ; Η Μιχαέλα από το ριάλιτι The game of Love, που προβάλλεται στον ANT-1, ανέλαβε την αποστολή που της προτάθηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού έναντι 500 ευρώ. Για να φιλήσει τον Παναγιώτη. Ο φίλος της ο Γιάννης συμμετέχει κι αυτός στο παιχνίδι και δεν το έχει μάθει ακόμα. Θα το μάθει στο επόμενο επεισόδιο, όμως έχουν συνεννοηθεί προηγουμένως ως ζευγάρι και ξέρουν ότι όλα αυτά είναι «ρόλοι». Εξάλλου το έπαθλο για τον νικητή είναι 30.000 ευρώ. Ώς πού μπορεί να φτάσει κανείς σε κοινή θέα για 30.000 ευρώ;

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Αυγερόπουλος και συγκεκριμένα στο Epsilon. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsit ο παραγωγός του Εξάντα θα παρουσιάζει μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με γενικό τίτλο «Οι πειρατές του Αιγαίου». Η σειρά θα αναφέρεται στη δράση των πειρατών στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Ελλάδα και Μικρά Ασία από τον 15ο έως τον 19ο αιώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL