Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

ΕΣΗΕΜ-Θ εναντίον News 24/7 Την ενέργεια της εργοδοσίας στα μέσα του Ομίλου Μάρη 24/7 και News 24/7 να απολύσει τον δημοσιογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ Λευτέρη Αρβανίτη, αποδοκιμάζει το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ. Χαρακτηρίζει μάλιστα τη διακοπή της συνεργασίας «πλήρως αναιτιολόγητη και απολύτως ασύμβατη με τον επαγγελματισμό του».

Νέο πρόγραμμα στο Ραδιόφωνο 24/7 Εν τω μεταξύ, πλήρως ανανεωμένο και με νέες συνεργασίες είναι το πρόγραμμα του Ραδιοφώνου 24/7 μετά την αλλαγή της διεύθυνσης, υπό τον Βασίλη Σκουρή. Αντώνης Φουρλής, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Σεραφείμ Κοτρώτσος, πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά είναι μερικά μόνο από τα νέα ονόματα. Εντελώς νέο και το πρόγραμμα Σαββάτου και Κυριακής.

Αποσύρεται η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» από τη δημοσίευση του Δελτίου Κυκλοφοριών του Πρακτορείου Άργος, καταγγέλλοντας «αθέμιτο ανταγωνισμό» και «παιχνίδι στημένο εξαρχής». Όπως σημειώνει, «μια εταιρεία εκδίδει ή ελέγχει σχεδόν τις μισές εφημερίδες του σαββατοκύριακου και παράλληλα διαχειρίζεται το μοναδικό πρακτορείο διανομής της χώρας». Ζητά την ίδρυση «ανεξάρτητου φορέα διανομής εντύπων που θα ελέγχεται επισταμένα» και δηλώνει ότι θα επανέλθει στη δημοσίευση όταν εφαρμοστεί το barcode στον Τύπο.

Παρεμπιπτόντως, το barcode στον Τύπο είναι ένα από τα τέσσερα ψηφιακά έργα που έθεσε χθες σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Το έργο, υπό τον τίτλο «Πληροφοριακό Σύστημα Παρακολούθησης Κυκλοφορίας Εντύπων», είναι προϋπολογισμού ύψους 15,6 εκατ. ευρώ.

Αντεπίθεση ΑΝΤ1 προς άγραν τηλεθέασης ξετυλίγεται αυτή την εβδομάδα. Στόχος να ανακάμψουν τα νούμερα και να καταλάβει και πάλι τις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης και βεβαίως των προτιμήσεων των διαφημιστών. Ήδη χθες, το σκληρό ριάλιτι «Game of love» έκανε την εμφάνισή του. Κάτι αντίστοιχο με το «Power of love» του ΣΚΑΪ. Στη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Χάρης Χριστόπουλος. Στο prime time επίσης αναμένεται την Πέμπτη το παιχνίδι «The Wall», με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL