Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Κίτρινος Τύπος ή μαύρος Τύπος; Οι νοσταλγοί της χούντας το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, ανήμερα της μαύρης επετείου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα... πολιτιστικό ντοκουμέντο, προσφορά της εφημερίδας «Espresso» με τίτλο «Ένα πρωινό του Απρίλη». Σύμφωνα με το διαφημιστικό, πρόκειται για «Ένα συλλεκτικό ηχητικό ντοκουμέντο με κλαρίνα, εμβατήρια και επίκαιρα της επταετίας σε μία διπλή συλλογή. Σε πρώτη κυκλοφορία». Και μη χειρότερα!

Το ΚΚΕ για την υπόθεση Facebook «Η επιστήμη και η τεχνολογία ασφυκτιούν κάτω από την μπότα του καπιταλιστικού κέρδους και την ιδιοκτησία που ανήκει στους μονοπωλιακούς ομίλους. Μόνο με την ανατροπή τους μπορούν να ικανοποιηθούν οι εργατικές - λαϊκές ανάγκες ώστε και το Διαδίκτυο, οι εφαρμογές του να αξιοποιούνται για το συμφέρον των εργαζομένων». Από την παρέμβαση του ευρωβουλευτή Κ. Παπαδάκη στη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το δεύτερο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» έρχεται το Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ-1. Πολλοί οι guests, μεταξύ άλλων ο Κώστας Βουτσάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Τζένη Θεωνά, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Σοφία Φιλιππίδου. Λόγω της επετείου της 21ης Απριλίου, ο Λαζόπουλος εισάγει έναν νέο χαρακτήρα και μας γυρίζει τη μνήμη πίσω, ίσως όχι και τόσο πίσω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL