Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Νέο Δ.Σ. στην ΕΤΕΡ Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας ο Παναγιώτης Μαυράκης. Το Δ.Σ. της ΕΤΕΡ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: αντιπρόεδρος ο Γιώργος Δεσύλας, γενικός γραμματέας ο Γιάννης Κολύβας, ταμίας η Μαρία Γεωργέα, Β' γραμματέας ο Ελευθέριος Ρεσβάνης, Γ' γραμματέας Νίκος Σαπρανίδης, Δ' γραμματέας Γιώργος Χωριανόπουλος. Η θητεία του Δ.Σ. λήγει στις 14 Δεκεμβρίου.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή προγράμματος στον ΑΝΤ-1. Η τοποθέτηση στο δύσκολο πόστο λόγω της χαμηλής ανταπόκρισης του κοινού στο πρόγραμμα του σταθμού γίνεται σε αντικατάσταση του Γιάννη Λάτσιου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού ο Τζ. Ποφάντης είναι στέλεχος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις HΠΑ και την Ελλάδα. Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο