Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πρώτος ο Λάκης Λαζόπουλος Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών απέσπασαν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι στην επανεμφάνισή τους μετά από 17 χρόνια το περασμένο Σάββατο το βράδυ στον ΑΝΤ-1. Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 790.000 τηλεθεατών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Την ίδια ώρα, το αφιέρωμα στα τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη από την εκπομπή του ΣΚΑΪ "Στην υγειά μας βρε παιδιά" ήρθε δεύτερη, με 769.000 τηλεθεατές.

Νέα γραφεία για το "Έθνος" Σε νέο κτήριο, ευρύχωρο και ευήλιο, μετακόμισε το "Έθνος" από την περασμένη Δευτέρα. Η αποχώρηση από τα γραφεία της 24 Media της Λ. Συγγρού έγινε το Σαββατοκύριακο και η εφημερίδα εγκαταστάθηκε επί της οδού Μεσογείων κοντά στον σταθμό του μετρό Νομισματοκοπείο.

«Συγκατοικώντας με τους Αγίους» Τρία ωριαία ντοκιμαντέρ με τον γενικό τίτλο «Συγκατοικώντας με τους Αγίους» παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος το Μ. Σάββατο (16.00) και τη Δευτέρα του Πάσχα. Το Μ. Σάββατο τα δύο πρώτα ντοκιμαντέρ που αφορούν την Ιερουσαλήμ και την εμπειρία των ανθρώπων από διαφορετικές θρησκείες, οι οποίοι γεννήθηκαν και ζουν στην πρωτεύουσα των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών. Τη Δευτέρα του Πάσχα (16.00) προβάλλεται το τρίτο ντοκιμαντέρ από τον Ιορδάνη ποταμό και το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο