Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκτός ΕΡΤ ο Σπ. Κρίμπαλης Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, λύθηκε η συνεργασία με τον Σπύρο Κρίμπαλη, ο οποίος είχε τη θέση εντεταλμένου συμβούλου για το πρόγραμμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Δ.Σ. έκανε δεκτή την εισήγηση περί «δυσαρμονίας στη συνεργασία του με τη διοίκηση». Ο Σπ. Κρίμπαλης, με εμπειρία πολλών χρόνων στις παραγωγές του Mega, είχε υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Οι προτάσεις του για πιο νεανικό και σύγχρονο πρόγραμμα στη δημόσια τηλεόραση είχαν έρθει σε σύγκρουση με τις επικρατούσες αντιλήψεις.

Πειθαρχικά ελεγκτέος ο ρεπόρτερ για τις «συζύγους στρατιωτικών» Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο απέστειλε η ΕΣΗΕΑ την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) σχετικά με το fake «ρεπορτάζ» που μεταδόθηκε στο Star την περασμένη εβδομάδα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Tέσσερις εταιρείες για τη μέτρηση ακροαματικότητας Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΑΕΜΑΡ ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες MRB, Focus - Bari, Metron Analysis και 361ο Rεsearch Solutions. Οι υποψήφιοι θα κληθούν από την ΑΕΜΑΡ να παράσχουν διευκρινήσεις, ώστε να κριθεί ποια ή ποιες από αυτές θα αναλάβουν τη μέτρηση ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών Αττικής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο