Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Συσπείρωση Δημοσιογράφων: Ανησυχία για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συσπείρωση Δημοσιογράφων: Ανησυχία για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ

Για «κρίσιμες ώρες για τον ΕΔΟΕΑΠ, ύστερα από τη σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται σε ότι αφορά την υλοποίηση και εφαρμογή του νόμου για τη σωτηρία και τη διεύρυνση του Ταμείου μας» κάνει λόγο η Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος.

«Πέντε μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και την αποδοχή των ρυθμίσεών του από τη συντριπτική πλειονότητα των μελών του ΕΔΟΕΑΠ, η διοίκηση του Ταμείου κωλυσιεργεί στην εφαρμογή των διατάξεων του για τη διεύρυνσή του με νέους ασφαλισμένους και για την είσπραξη των εσόδων, με αποτέλεσμα να παραμένει ο ΕΔΟΕΑΠ στην ίδια κατάσταση με αυτή προ της νομοθετικής ρύθμισης» αναφέρει.

Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος καλεί «τους συναδέλφους δημοσιογράφους σε εγρήγορση, και τη διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να εγκαταλείψουν τις παρελκυστικές μεθοδεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Ταμείου μας.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ ότι οι Ενώσεις – μέλη του αγωνίστηκαν επί δύο χρόνια για την ψήφιση του νόμου και ότι οι συνάδελφοι τάχθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας και της διεύρυνσης του Ταμείου μας, και γι’ αυτό τους καλούμε να σεβαστούν τη εκφρασμένη βούλησή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL