Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συσπείρωση Δημοσιογράφων: Ανησυχία για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ

Eurokinissi

«Πέντε μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και την αποδοχή των ρυθμίσεών του από τη συντριπτική πλειονότητα των μελών του ΕΔΟΕΑΠ, η διοίκηση του Ταμείου κωλυσιεργεί στην εφαρμογή των διατάξεων του για τη διεύρυνσή του»

Για «κρίσιμες ώρες για τον ΕΔΟΕΑΠ, ύστερα από τη σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται σε ότι αφορά την υλοποίηση και εφαρμογή του νόμου για τη σωτηρία και τη διεύρυνση του Ταμείου μας» κάνει λόγο η Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος.

«Πέντε μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και την αποδοχή των ρυθμίσεών του από τη συντριπτική πλειονότητα των μελών του ΕΔΟΕΑΠ, η διοίκηση του Ταμείου κωλυσιεργεί στην εφαρμογή των διατάξεων του για τη διεύρυνσή του με νέους ασφαλισμένους και για την είσπραξη των εσόδων, με αποτέλεσμα να παραμένει ο ΕΔΟΕΑΠ στην ίδια κατάσταση με αυτή προ της νομοθετικής ρύθμισης» αναφέρει.

Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος καλεί «τους συναδέλφους δημοσιογράφους σε εγρήγορση, και τη διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να εγκαταλείψουν τις παρελκυστικές μεθοδεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Ταμείου μας.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ ότι οι Ενώσεις – μέλη του αγωνίστηκαν επί δύο χρόνια για την ψήφιση του νόμου και ότι οι συνάδελφοι τάχθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας και της διεύρυνσης του Ταμείου μας, και γι’ αυτό τους καλούμε να σεβαστούν τη εκφρασμένη βούλησή τους».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο