Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Roads Ο Πάνος Χαρίτος ταξιδεύει σε μια θάλασσα από πλαστικά. Η ρύπανση των ελληνικών βυθών από πλαστικά κάθε είδους, η μάχη κατά της πλαστικής σακούλας και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αναδεικνύονται μέσα από τη ματιά ειδικών εμπειρογνωμόνων, εκπροσώπων ΜΚΟ και πανεπιστημιακών. Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος εξηγεί τον νέο νόμο για την ανακύκλωση, ενώ η εκπομπή ταξιδεύει στους Λειψούς, όπου εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή. Απόψε στην ΕΡΤ1, στις 11 μ.μ.

Oικονομικό βοήθημα για τα άνεργα και τα εν επισχέσει μέλη της, εν όψει των γιορτών του Πάσχα, αποφάσισε να δώσει η ΕΣΗΕΑ. Το ύψος του βοηθήματος θα είναι 250 ευρώ και επιπλέον 80 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί. Το βοήθημα θα δοθεί με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που χορηγήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα.

Συμφωνίες για ποδόσφαιρο και ταινίες από τη Nova Αφού εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συνδρομητική πλατφόρμα εξασφάλισε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τη σεζόν 2018 - 2019, για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στην Ελλάδα και τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Παράλληλα, η Nova προχώρησε στην ανανέωση της συμφωνίας με την 20th Century Fox Television Distribution, η οποία αποτελεί συνεργάτη της τα τελευταία 24 χρόνια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο