Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Ραδιόφωνο 247, στη θέση του Κώστα Αρβανίτη. Ο Β. Σκουρής αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια από το συγκρότημα της Real, όπου είχε τη θέση του διευθυντή σύνταξης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες κινήσεις θα αφορούν... εξορθολογισμό του προγράμματος, με άμεσες διορθωτικές κινήσεις. Μεταξύ αυτών, η είσοδος νέας εκπομπής στην πρωινή ζώνη, με τον ίδιο και την Αγγελική Σπανού, και η ενίσχυση της ειδησεογραφίας το Σαββατοκύριακο. Συζητήσεις γίνονται με τον Βασίλη Κουφόπουλο για την απογευματινή ζώνη.

Δημόσια διαβούλευση για τα «γεγονότα μείζονος σημασίας» εγκαινίασε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Πρόκειται για αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις (π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες, τελικός Κυπέλλου κ.ο.κ.) οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό και γι' αυτό θα μεταδίδονται υποχρεωτικά από κανάλια ελεύθερης λήψης (όχι συνδρομητικά). Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τα συνδρομητικά κανάλια και τα κανάλια ελεύθερης λήψης. Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στον διάλογο μέσω του opengov.gr.

Η χήρα Μήτσι ξαναπαντρεύτηκε Με τις μειώσεις, δεν τη φτάνει η σύνταξη του συγχωρεμένου και ψάχνει δεύτερη να συμπληρώσει. Το επόμενο Σάββατο ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται με όλους σχεδόν τους χαρακτήρες των Μήτσων, από τον ΑΝΤ-1 και για πέντε επεισόδια. Προς το παρόν, σε επανάληψη τα best off από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, ίσως την πιο επιτυχημένη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης, απόψε το βράδυ και αύριο.

Η έκδοση Κανονισμού Είσπραξης Εσόδων για τον ΕΔΟΕΑΠ από τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο αναμένεται να ανοίξει τα ταμεία του Οργανισμού περίθαλψης των δημοσιογράφων, τόσο με τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων όσο και και με το 2% επί του τζίρου των επιχειρήσεων ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL