Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Β. Σκουρής νέος διευθυντής στο Ραδιόφωνο 24/7

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA

Καθήκοντα διευθυντή στο Ραδιόφωνο 24/7 αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου ο Βασίλης Σκουρής, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο κος Σκουρής, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον δημοσιογραφικό χώρο, έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Αυγή, Έθνος και Ημερησία. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο του Alpha ενώ υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι 1. Τα τελευταία έντεκα χρόνια εργάστηκε στη Realnews, ως αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ και διευθυντής σύνταξης ενώ παράλληλα υπήρξε διευθυντής σύνταξης στο Real.gr και υπεύθυνος πολιτικού ρεπορτάζ στον Realfm».

Ο Νικόλας Πεφάνης, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Σκουρή στην ομάδα της 24ΜΕDIA. Η επιτυχημένη πορεία του σε θέσεις υψηλής ευθύνης, αποτελεί εγγύηση για την υλοποίηση του ιδιαίτερα δυναμικού πλάνου ανάπτυξης του Ραδιοφώνου 24/7 και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα του ομίλου».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο