Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Β. Σκουρής νέος διευθυντής στο Ραδιόφωνο 24/7

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA

Καθήκοντα διευθυντή στο Ραδιόφωνο 24/7 αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου ο Βασίλης Σκουρής, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο κος Σκουρής, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον δημοσιογραφικό χώρο, έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Αυγή, Έθνος και Ημερησία. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο του Alpha ενώ υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι 1. Τα τελευταία έντεκα χρόνια εργάστηκε στη Realnews, ως αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ και διευθυντής σύνταξης ενώ παράλληλα υπήρξε διευθυντής σύνταξης στο Real.gr και υπεύθυνος πολιτικού ρεπορτάζ στον Realfm».

Ο Νικόλας Πεφάνης, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Σκουρή στην ομάδα της 24ΜΕDIA. Η επιτυχημένη πορεία του σε θέσεις υψηλής ευθύνης, αποτελεί εγγύηση για την υλοποίηση του ιδιαίτερα δυναμικού πλάνου ανάπτυξης του Ραδιοφώνου 24/7 και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα του ομίλου».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με την κοινωνία όρθια

Το έργο της σημερινής κυβέρνησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κοινωνία ήταν σε τέτοιο βαθμό επιβαρυμένη από τα καταστροφικά μέτρα της προηγούμενης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο