Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«FOCUS» Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «Focus» απόψε, ώρα 23.00, στην ΕΡΤ1. Στο στούντιο επίσης ο διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Φίλης και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Καπόπουλος και Νίκος Ελευθερόγλου.

Αγαθονήσι, στο κέντρο των τουρκικών προκλήσεων Η εκπομπή "360 μοίρες" με τη Σοφία Παπαϊωάννου επισκέπτεται το ακριτικό νησί και μιλά με τους λιγοστούς κατοίκους για τις τουρκικές προκλήσεις και τις αερομαχίες έξω από τα σπίτια τους. ALPHA, απόψε, 23.50.

Δημόσια διαβούλευση για τα γεγονότα μείζονος σημασίας εγκαινίασε χθες το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Πρόκειται για αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις (π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες, τελικός Κυπέλλου κ.ο.κ.) οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό και γι' αυτό θα μεταδίδονται υποχρεωτικά από κανάλια ελεύθερης λήψης (όχι συνδρομητικά). Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τα συνδρομητικά κανάλια και τα κανάλια ελεύθερης λήψης. Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στον διάλογο μέσω του opengov.gr.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο