Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Ν. Σβέρκος νέος διευθυντής Στο Κόκκινο

«Η νέα διεύθυνση θα προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση και την ανάπτυξη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο. Η διοίκηση της Left media A.E. και το προσωπικό του σταθμού τον καλωσορίζουν και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο με απόφαση του Δ.Σ της εταιρίας Left media A.E.

«Η νέα διεύθυνση θα προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση και την ανάπτυξη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο. Η διοίκηση της Left media A.E. και το προσωπικό του σταθμού τον καλωσορίζουν και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του» αναφέρει η Left media.

Βιογραφικό

Ο Νίκος Σβέρκος γεννήθηκε το 1984. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στον Ρ/Σ «105,5 Στο Κόκκινο» από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, από τον Φεβρουάριο του 2006. Εργαζόταν μέχρι πρότινος και στην «Εφημερίδα των Συντακτών», της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες του εξωτερικού (L' Humanite, Le Monde, La Vanguardia κ.ά.) και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις για την κρίση, την ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική σε ξένα μέσα ενημέρωσης (BBC, Euronews, ARD κ.ά.).

Με κάθε καλή ευκαιρία, γράφει για μουσική και βιβλία σε εγχώρια έντυπα (Sonik, Avopolis, Ένθετο «Κόκκινη Καρφίτσα» της «Αυγής»).

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο διαφορετικοί δρόμοι, δύο διαφορετικά σχέδια

Ο προϋπολογισμός που αναμενόταν να ψηφιστεί χθες το βράδυ από τη Βουλή είναι ο πρώτος μετά από οκτώ χρόνια που δεν περιλαμβάνει νέους φόρους. Αντίθετα, περιλαμβάνει μειώσεις φόρων, καθώς τα επιπλέον...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο