Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Δημήτρης Μαύρος (MRB Hellas) εξελέγη πρόεδρος του του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ). Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν ακόμη: Αντιπρόεδρος η Βαλέρια Τσάμη (Focus Bari), γενικός γραμματέας ο Θωμάς Γεράκης (Marc), ταμίας η Άντζελα Σταθοπούλου (Metron Analysis) και μέλος ο Λάμπρος Κατσανέβας (Ipsos-Opinion).

Πολύ Ράδιο Αρβύλα Έως και τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης θα δίνει το "παρών" στη μεταμεσονύκτια ζώνη του ΑΝΤ-1, ώρα 00.15. Το γνωστό «Ράδιο Αρβύλα» θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα ή και Τρίτη, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου. Από την Τετάρτη 7 Μαρτίου προγραμματίζεται νέα εκπομπή, σύμφωνα με τον σταθμό: «Ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση». Οι εκπομπές θα μεταδίδονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Αναβλήθηκε η συζήτηση στο ΣτΕ επί των προσφυγών που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί και ζητούν αναβολή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Αν και η συζήτηση είχε προγραμματιστεί από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την εχόμενη Παρασκευή, τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου. Η αναβολή δεν θα έχει επίδραση στον διαγωνισμό.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Όλοι στο Παλαί ντε Σπορ

Η σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα στέλνει δύο μηνύματα. Το πρώτο, που έχει σταλεί από καιρό με μια πλειάδα συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι οι...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο