Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Ολική επαναφορά στον Όμιλο Μάρη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ολική επαναφορά στον Όμιλο Μάρη

Σε ολική αναδιάρθρωση προχωρά ο Όμιλος 24 Media του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη. Στο επίκεντρο των αναδιαρθρώσεων, όπως φαίνεται, βρίσκεται η ανάληψη από τον Όμιλο της έκδοσης του "Έθνους" και του "Έθνους της Κυριακής", μετά από συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και πλέον ο Όμιλος Μάρη, εκτός από το management των εφημερίδων, αναλαμβάνει και τη μισθοδοσία του προσωπικού από τον ερχόμενο μήνα, δηλαδή στις επόμενες μέρες. Στο πλαίσιο της επέκτασης του συγκροτήματος, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε περιστολή δαπανών. Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσαν έντονες φήμες για απολύσεις τουλάχιστον δέκα εργαζόμενων στο Ραδιόφωνο 24/7, αλλά και για περικοπές στην εφημερίδα. Άλλες πηγές αναφέρουν περικοπές της τάξεως του 30% στα μέσα του Ομίλου.

Το τελευταίο διάστημα επιχειρήθηκαν ανακατατάξεις του προγράμματος του ραδιοφώνου -το οποίο οι μετρήσεις τοποθετούν πολύ χαμηλά στις λίστες ακροαματικότητας, τουλάχιστον σε σχέση με την ποιότητα του προγράμματος και τον αριθμό των εργαζομένων-, χωρίς όμως σπουδαίο αποτέλεσμα. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να αποφασιστεί το είδος και το μέγεθος των παρεμβάσεων, που μπορεί να έχει επίδραση ακόμα και στο προφίλ του σταθμού. Ο διευθυντής του ραδιοφώνου Κώστας Αρβανίτης δείχνει να χρεώνεται τις «χαμηλές πτήσεις», ωστόσο, καθώς βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια από την περασμένη εβδομάδα, δεν φαίνεται σε θέση να προχωρήσει ο ίδιος σε απολύσεις προσωπικού. Τη διεύθυνση του σταθμού ανέλαβε προσωρινά ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου, διοικητικό στέλεχος της 24 Media.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL