Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων «στο Κόκκινο 105,5» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

48ωρη απεργία στον ρ/σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και «stokokkino.gr» προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ

Πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο ρ/σ στο Κόκκινο 105,5 ζητώντας την ανάκληση των 7 απολύσεων.

Ήδη η ΕΣΗΕΑ έχει προκυρήξει 48ωρη απεργία από τις 12 μ. σήμερα Πέμπτη, έως τις 12 μ. του Σαββάτου.

Οι εργαζόμενοι ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων, υπογραμμίζουν στη χθεσινή τους ανακοίνωση ότι «οι απολύσεις αυτές, που αυξάνουν τον αριθμό των απολυμένων στους επτά (κι ενώ η διοίκηση ενημερώνει ότι ο αριθμός θα φτάσει τους 20), είναι ξεκάθαρα εκδικητικές και παράνομες και έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τη συνδικαλιστική δράση των συναδέλφων.

«Πρώτιστος στόχος και μέλημα του Δ.Σ. είναι η στήριξη και η ανάπτυξη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο», τονίζει από την πλευρά της με ανακοίνωσή της η Left Media Α.Ε

48ωρη απεργία στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και «stokokkino.gr»

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 12 μ. σήμερα Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 12 μ. του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφωνίας, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

Η απεργία πραγματοποιείται έπειτα από τις τέσσερις νέες απολύσεις στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία του σταθμού και οι οποίες προστίθενται στις ήδη υφιστάμενες απολύσεις εργαζομένων, που δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονταν δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό και την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά για τον Πολάκη δεν είπε τίποτα

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε εχθές τη νέα δέσμη μέτρων κοινωνικής στήριξης. Το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση, που ξεκίνησε αμέσως μετά την έξοδο από τα Μνημόνια, υλοποιείται κατά γράμμα και με...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο