Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.7°C25.2°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C23.0°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C21.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
22 °C
21.5°C23.8°C
2 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.1°C23.5°C
0 BF 60%
Μαρινάκης σε εργαζόμενους του MEGA: / Μαρινάκης σε εργαζόμενους του MEGA: Φταίνε όλοι εκτός από μένα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαρινάκης σε εργαζόμενους του MEGA: / Μαρινάκης σε εργαζόμενους του MEGA: Φταίνε όλοι εκτός από μένα

Δεν πήραν απάντηση οι εργαζόμενοι του Mega για τις προθέσεις του μετόχου Β. Μαρινάκη σχετικά με το μέλλον του σταθμού. Απεναντίας, ο επιχειρηματίας επέρριψε ευθύνες σε όλους, εμπλεκόμενους και μη.

Στη συνάντηση που είχε χθες αντιπροσωπεία των εργαζομένων με τον ισχυρό μέτοχο του καναλιού, αν και έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον τους, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και απέφυγε να δεσμευτεί ότι θα διεκδικήσει την έβδομη διαθέσιμη άδεια. Όπως είπε, οι αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού με τον άλλο ισχυρό μέτοχο, την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Β. Μαρινάκης επέρριψε την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κανάλι -με χρέη στις τράπεζες που ξεπερνούν τα 80 εκατ. ευρώ, χρέη σε πιστωτές και εργαζόμενους- στην κυβέρνηση, που επιδιώκει, όπως ισχυρίστηκε, να κλείσει το Mega, στις τράπεζες, που δρουν κατ' εντολή της κυβέρνησης, όπως είπε, και στο ΕΣΡ. Ο Β. Μαρινάκης φάνηκε να «ποντάρει» στην ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ μετά την προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών. Το ΣτΕ θα συνεδριάσει σχετικά στις αρχές Μαρτίου, ενώ η απόφαση αναμένεται έναν μήνα μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL