Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ενισχύεται το Epsilon Tην έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιωάννη Δριμυλή, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Creative Director, ανακοινώνει το Epsilon. O Ι. Δριμυλής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, θα αναλάβει τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της Διεύθυνσης Δημιουργικού, που θα συντελέσει στην αναδιαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Ενεργειακή αναβάθμιση του Ραδιομεγάρου Με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του ΕΤΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα συναντήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος σχετικά με την ενεργοποίηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στα χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης ΕΣΠΑ και στα ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης και της εξοικονόμησης ενέργειας του Ραδιομεγάρου, καθώς και η αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη θέρμανση και την ψύξη των εγκαταστάσεων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο