Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Δεύτερο κύμα απολύσεων από τον Όμιλο των Αττικών Εκδόσεων του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, μετά τον Σεπτέμβριο 2015, οπότε και είχαν απολυθεί περί τους 20 εργαζόμενους. Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία προχώρησε σε 13 απολύσεις, οι περισσότερες από το Τμήμα Food & Deco, καθώς καταργήθηκαν δύο εξαμηνιαίες εκδόσεις (τα περιοδικά "Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι" και "Maison Figaro", ένθετο στο "Madame") και καταργήθηκε η το PC Magazine στην έντυπη έκδοσή του. Φόβοι εκφράζονται και για τα περιοδικά "Esquire" και "Shape", τα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν ισοσκελίζουν τα έξοδά τους.

Διαψεύδει ο Μιχόπουλος Καμία σχέση δεν έχει με το Kontra, διευθυντική ή άλλη, δηλώνει στην «Α» ο Θοδωρής Μιχόπουλος, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα. «Δεν ξέρω αν πωλήθηκε το κανάλι ή όχι, εγώ πάντως διευθυντής δεν είμαι» είπε επί λέξει.

Σφήνα ο ΣΚΑΪ για τη συνέντευξη Ερντογάν Συμφωνία μεταξύ δύο επίσημων πρακτορείων ειδήσεων, προκειμένου ο Αλ. Τσίπρας να παραχωρήσει συνέντευξη στο τουρκικό πρακτορείο Ανατολή και αντιστοίχως ο Τ. Ερντογάν στο Αθηναϊκό ΑΠΕ, είχε επιτευχθεί προ δεκαπενθημέρου, μετά από κοινή προσπάθεια των δύο πρακτορείων. Αφού ενημερώθηκε σχετικά με την πρωτοβουλία το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και μετά από συνεννόηση με την πρεσβεία της Τουρκίας, οι ερωτήσεις προς τον Τούρκο Πρόεδρο εστάλησαν εγκαίρως πριν από δέκα ημέρες. Και ενώ ο Αλ. Τσίπρας παραχώρησε τη συνέντευξη στην Ανατολή, η πλευρά του Τ. Ερντογάν δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις, που αναμένονταν μέχρι την παραμονή της άφιξης του Τούρκου Προέδρου.

Αντιπολιτευτική ατζέντα με τη βοήθεια του Ερντογάν; Ο Τ. Ερντογάν προτίμησε τον ΣΚΑΪ. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού του "Survivor" Ατζούν Ιλιτζαλί υπέρ του ΣΚΑΪ. Τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαληθευτεί, ωστόσο είναι φανερό ότι οι θέσεις της Τουρκίας περνούν από τα ελληνικά ΜΜΕ προκειμένου να χτίσουν την αντιπολιτευτική τους ατζέντα. Τη δική τους και της Ν.Δ., με τα εθνικά θέματα...

Η αποτίμηση της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα, οι πολιτικές εξελίξεις, η αξιολόγηση και η πορεία της οικονομίας, σε μια ανοικτή συζήτηση, με συμμετέχοντες τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ. Κώστα Σκανδαλίδη. Προσεκλημένοι, μαζί με την αναλύτρια Μ. Πυργιώτη, του Σ. Κοτρώτσου, τη Δευτέρα στις 24.00 στην ΕΡΤ1.

Εξαιρέσεις από τη δημοπρασία Εξαίρεση των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών από τη διαδικασία δημοπράτησης των ραδιοφωνικών συχνοτήτων ζητούν ο Δήμος Αθηναίων (Αθήνα 9,84) και η ΚΕΔΕ. Αίτημα εξαίρεσης από τη δημοπρασία διατύπωσε και η Μητρόπολη Πειραιά, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραϊκή Εκκλησία, που λειτουργεί, όπως αναφέρει, από το 1988 και απασχολεί 20 εργαζόμενους. Η επιχειρηματολογία είναι κοινή: οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν είναι εμπορικοί και δεν λειτουργούν με σκοπό το κέρδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL