Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τελευταία μέρα της ψηφοφορίας για τον ΕΔΟΕΑΠ σήμερα

3.804 ψηφίσαντες μέχρι χθες, 1.300 ψηφοφόροι ακόμα για να επιτευχθεί απαρτία

Μόλις 1.300 ψήφοι χώριζαν αργά το βράδυ χθες, όταν έκλεισαν οι κάλπες, τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ που προϋποθέτει την αλλαγή του Καταστατικού του, την οποία καλούνται να υπερψηφίσουν τα μέλη του. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας, η οποία θα κρίνει εάν θα προχωρήσουν ή όχι οι αλλαγές στο καταστατικό του.

Παρά τη σχετικά ικανοποιητική μέχρι στιγμής προσέλευση, ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Νίκος Καρούτζος ζητά να μην υπάρχει εφησυχασμός, καθώς ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί. «Ακόμη δεν έχει επιτευχθεί η απαρτία. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη» λέει στην «Α» ο Ν. Καρούτζος και καλεί τους συναδέλφους του «να αποφασίσουν εάν θα έχουμε ΕΔΟΕΑΠ την επόμενη μέρα. Για να το πετύχουμε», συνεχίζει, «οι συνάδελφοι θα πρέπει να στηρίξουν το Ναι με την ψήφο τους στην αλλαγή του καταστατικού».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία χθες, συνολικά είχαν ψηφίσει 3.804 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι, για να επιτευχθεί η αναγκαία απαρτία των 5.100 ψηφισάντων, είναι αναγκαίο να προσέλθουν ακόμη 1.300 ψηφοφόροι σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ψήφισαν συνολικά 1.664 άτομα και χθες 2.140.

Α.Γ.Ν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένα ιστορικό βήμα

Η πρόθεση του γειτονικού μας λαού, να τελειώσει η εθνικιστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, είχε εκφραστεί από το δημοψήφισμα. Ο επιδέξιος χειρισμός της αποχής και των προβλημάτων...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο