Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Γιώργος Σαββίδης, γενικός γραμματέας ΠΟΕΣΥ: / Γιώργος Σαββίδης, γενικός γραμματέας ΠΟΕΣΥ: Στα χέρια μας η σωτηρία του Οργανισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Σαββίδης, γενικός γραμματέας ΠΟΕΣΥ: / Γιώργος Σαββίδης, γενικός γραμματέας ΠΟΕΣΥ: Στα χέρια μας η σωτηρία του Οργανισμού

Η σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ είναι πλέον στα χέρια μας. Όλων των ασφαλισμένων του Οργανισμού μας. Μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι καλούμαστε να πούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ για τη διασφάλιση της υγείας μας, του εφάπαξ και της επικουρικής σύνταξής μας. Είναι η πιο μεγάλη στιγμή του κλάδου μας.

Χρειάστηκαν πολύμηνοι αγώνες για να φτάσουμε σήμερα στην κοινά αποδεκτή λύση για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Οι διοικήσεις των Ενώσεων και Ομοσπονδιών δώσαμε ενωμένοι και με αποφασιστικότητα αυτόν τον αγώνα, αδιαφορώντας για τις συκοφαντίες και λασπολογίες των επαγγελματιών υπονομευτών του χώρου μας. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μας επιτρέπεται να αδιαφορήσουμε για τις δημόσιες ή υπόγειες προσπάθειές τους, να παρεμποδίσουν την επιτυχία των καταστατικών αλλαγών του ΕΔΟΕΑΠ, στις κάλπες της Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης. Η απομόνωσή τους πρέπει να είναι ηχηρή και αποστομωτική. Παίζουν το «χαρτί» της αποχής, γνωρίζοντας ότι έστω και η αποχή ενός ασφαλισμένου μπορεί να καταστεί μοιραία για την απαρτία της γενικής συνέλευσης.

Η απαρτία εξασφαλίζεται με τη συμμετοχή τουλάχιστον 5.300 μελών του ΕΔΟΕΑΠ. Όσο περισσότεροι ψηφίσουμε, τόσο σιγουρεύουμε την υγεία, το εφάπαξ και την επικουρική σύνταξη.

Η υπερψήφιση των καταστατικών αλλαγών του ΕΔΟΕΑΠ θα τον καταστήσει έναν μεγάλο, ισχυρό, αυτοδιοικούμενο και οικονομικά εύρωστο επικουρικό οργανισμό. Θα παραμείνει φορέας υποχρεωτικής και όχι προαιρετικής κοινωνικής ασφάλισης, θα βελτιώσει την παροχή των υπηρεσιών υγείας σε όλους τους ασφαλισμένους, θα συνεχίσει να στηρίζει τους άνεργους και θα χορηγεί ακέραιη την επικουρική σύνταξη και το εφάπαξ.

Η γιγάντωση του ΕΔΟΕΑΠ θα ανοίξει και τον δρόμο για τη συνάντηση όλων των εργαζομένων της ενημέρωσης σ' ένα ισχυρό συνδικάτο Τύπου.

Μόνο ρίχνοντας στις κάλπες το ΝΑΙ εξασφαλίζουμε την υγεία μας, τα παιδιά μας, τους άνεργους κα τους συνταξιούχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL