Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
"Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων καλύφθηκε" απαντά η ΕΡΤ στη ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων καλύφθηκε" απαντά η ΕΡΤ στη ΝΔ

«Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00 και 15:00» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, απαντώντας σε σχετική διαμαρτυρία της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΝΔ, θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι ίδιοι την κάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, «για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα».

«Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα» σημειώνει μεταξύ άλλων η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των εργαζομένων της ΕΡΤ, που κάνει λόγο για «επικοινωνιακό κατήφορο της ΝΔ», η αξιωματική αντιπολίτευση «επιτίθεται στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, εφευρίσκοντας κάθε φορά κάποια αιτία».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά ενημέρωση για τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί «για την τηλεοπτική κάλυψη της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων», ενώ καλεί τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά να «δώσει εντολή ώστε να βρεθούν τα πορίσματα για το τεράστιο κόστος που προκάλεσε στο δημόσιο το “μαύρο” της 11/6/13 και να δοθούν άμεσα στον εισαγγελέα διαφθοράς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL