Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
H Μητέρα Τερέζα αντιπολίτευση και οι «μπλε μέχρι θανάτου»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

H Μητέρα Τερέζα αντιπολίτευση και οι «μπλε μέχρι θανάτου»

Σημεία και τέρατα έχουν συμβεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. Τι στελέχη με κλεμμένες εργασίες, τι συνδικαλιστές με ψεύτικα μεταπτυχιακά, ενώ το επιχειρηματικό δαιμόνιο της κυρίας του κυρίου όλο και πιο συχνά γεννά ερωτηματικά που συχνά δεν απαντιούνται και όλα αυτά διανθισμένα με τα μεσαιωνικά οράματα φυσιοποίησης των ταξικών ανισοτήτων. Έλα όμως που η «αριστεία» του Κυριάκου έκανε ακόμα και τους δασκάλους της ΔΑΚΕ να εξεγερθούν; Μήπως ήρθε η ώρα να «Παραιτηθείτε»;

Τη χαμένη τιμή του Κ. Μητσοτάκη βάλθηκε να υπερασπιστεί ο ΣΚΑΪ μετά την επερώτηση στη Βουλή και τον αυτοεξευτελισμό που υπέστη με το ΕΜΣΑ. Την αδυναμία του αρχηγού έτρεξαν να περισώσουν οι επαγγελματίες χειραγωγοί της κοινής γνώμης, παρέα με τους ειδικούς και τους δημάρχους της Ν.Δ. της παραλιακής.

Φίμωτρο σε υπουργό έβαλε ο ΣΚΑΪ λογοκρίνοντας live τον Γ. Τσιρώνη. «Όχι, δεν θα σας αφήσω να το πείτε, κ. υπουργέ» είπε ο κ. Οικονόμου και ο υπουργός ως καλός μαθητής, επανήλθε στην τάξη και δεν επανέλαβε τις κακές λεξούλες «συστημικά ΜΜΕ» που τον εκνεύρισαν. Όχι, αν τολμάς, ξαναπές το...

... για να ακούσεις απειλητικά τη φέρελπι ΣΚΑΪ δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης να λέει «Σας δίνουμε και βήμα», όπως λίγο νωρίτερα στον κ. Κουρουμπλή. Αυτά είδε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθούσε και δεν χάλασε καρδιές... Συμφώνησε με το κανάλι εκ προοιμίου.

Εν αρχή ην το “Πρώτο Θέμα” και ενίοτε η “Καθημερινή”. Η τεκμηρίωση στον ΣΚΑΪ έπεται με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Έτσι, το βεβηλωμένο άγαλμα του Υψηλάντη ανηφόρισε στην ειδησεογραφία δύο μήνες μετά το περιστατικό με πλάνα αρχείου. Όπου δεν αρκεί η πραγματικότητα αναλαμβάνει η τέχνη της παραποίησής της. Προσεχώς και «αυθόρμητες» κινητοποιήσεις κατοίκων με συνοδεία κάμερας του ΣΚΑΪ.https://www.youtube.com/embed/SJpoywKp6bY

«Δεν είναι Μητέρα Τερέζα η αντιπολίτευση» είπε ο Π. Τσίμας στον ΣΚΑΪ αιτιολογώντας το κοινοβουλευτικό σαμποτάζ Ν.Δ. πασοκρατορίας και λοιπών συγγενών. Από το αριστερό παρελθόν, στην αμφισβήτηση των θεσμών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ένας ΣΚΑΪ δρόμος.

https://www.youtube.com/embed/yIMP_jtncfA

«Να μη γίνουμε δεκανίκι του Μητσοτάκη αν δεν έχει αυτοδυναμία, αλλά να πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική” είπε ο Γ. Ραγκούσης. Αυτά ακούει ο Λοβέρδος και κρατάει σφιχτά το χέρι του Άδωνι.

Η σχέση της Ντ. Μπακογιάννη με την αλήθεια μοιάζει με τον φεμινισμό. Στην αρχή της εκπομπής «μάχεται για την ισότητα» αλλά μέχρι να τελειώσει απαιτεί «αντρίκεια ο Τσίπρας να βγει και να πει», για να επανορθώσει αμέσως ότι «λυπήθηκε που το είπε αυτό ως γυναίκα».

Θα, θα, θα ο Άδωνις «μειώσουμε τους φόρους και θα τους ξαναμειώσουμε» φωνάζει στον Παπαδάκη, αλλά αν τολμήσει δημοσιογράφος (Alpha) και κάνει μια ερώτηση για το «πού θα βρείτε τα λεφτά», τον περιλαβαίνει το διαδικτυακό μπούλινγκ πριν καν το ξεστομίσει...

https://www.youtube.com/embed/EdQa7wphYWk

«Εσείς δεν είστε πράσινοι (από τον ΠΑΟ), αλλά μπλε μέχρι θανάτου» είπε ο ηλικιωμένος λουόμενος στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ. Μετά και τη γιαγιά με το μπαστούνι της, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν με τις ζωντανές παρενοχλήσεις του κόσμου έτσι που προσπαθούν με το ζόρι να αποδείξουν ότι όλοι συμφωνούν μαζί τους.

https://www.youtube.com/embed/5IX0QZi9ok8

Μια ψύχραιμη συζήτηση, σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα ανθρωποφαγίας, αυτοπροβολής και επίδειξης έγινε μεταξύ δημοσιογράφων στο BlueSky όπου ο Δ. Στούμπος χαρακτήρισε "ψεύτικη ναυμαχία" την αντιπαράθεση για το ναυάγιο στη βουλή.

Σε Βενεζουέλα θέλει να μετατρέψει τη χώρα ο Ν. Δένδιας καλώντας σε δεξιό ακτιβισμό με "ανοιχτές διαδηλώσεις για να πέσει η κυβέρνηση" στο ΣΚΑΙ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL