Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Ακυρώθηκε η μετάδοση της ομιλίας Μιχαλολιάκου από την ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακυρώθηκε η μετάδοση της ομιλίας Μιχαλολιάκου από την ΕΡΤ

Τη μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΘ ακύρωσε χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ κηρύσσοντας στάση εργασίας ώρα 15.00 - 17.00, οπότε είχε προγραμματιστεί από την ΕΡΤ2 η ζωντανή μετάδοση.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συνεδρίασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, που συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα, αποφάσισε να μην μεταδώσει την ομιλία του αρχηγού της Χ.Α. στην ετήσια εκδήλωση “Μολών Λαβέ” που πραγματοποιεί η ρατσιστική οργάνωση κάθε χρόνο στις Θερμοπύλες.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει διακηρύξει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη δημόσια τηλεόραση να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χ.Α. και ότι θα κηρύσσει στάσεις εργασίας όταν αυτές προγραμματίζονται. Όπως σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται για την ΕΡΤ της κοινωνίας, δεν μπορούμε να δεχθούμε να προβάλλεται και να αναμεταδίδεται ο ρατσιστικός, διχαστικός λόγος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης και η ρητορική μίσους και μισαλλοδοξίας».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους να αντισταθούν στη ναζιστική οργάνωση και να συμμετάσχουν στις αντιφασιστικές διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται το Σάββατο στο Σύνταγμα και στο Κερατσίνι με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL