Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ακυρώθηκε η μετάδοση της ομιλίας Μιχαλολιάκου από την ΕΡΤ

Eurokinissi

Στάση εργασίας της ΠΟΣΠΕΡΤ

Τη μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΘ ακύρωσε χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ κηρύσσοντας στάση εργασίας ώρα 15.00 - 17.00, οπότε είχε προγραμματιστεί από την ΕΡΤ2 η ζωντανή μετάδοση.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συνεδρίασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, που συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα, αποφάσισε να μην μεταδώσει την ομιλία του αρχηγού της Χ.Α. στην ετήσια εκδήλωση “Μολών Λαβέ” που πραγματοποιεί η ρατσιστική οργάνωση κάθε χρόνο στις Θερμοπύλες.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει διακηρύξει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη δημόσια τηλεόραση να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χ.Α. και ότι θα κηρύσσει στάσεις εργασίας όταν αυτές προγραμματίζονται. Όπως σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται για την ΕΡΤ της κοινωνίας, δεν μπορούμε να δεχθούμε να προβάλλεται και να αναμεταδίδεται ο ρατσιστικός, διχαστικός λόγος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης και η ρητορική μίσους και μισαλλοδοξίας».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους να αντισταθούν στη ναζιστική οργάνωση και να συμμετάσχουν στις αντιφασιστικές διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται το Σάββατο στο Σύνταγμα και στο Κερατσίνι με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια