Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Λάμπρο Παναγιώτου ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι. Στιγμιότυπα της συνέντευξης παρουσιάστηκαν χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ενώ ολόκληρη θα μεταδοθεί σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρεται στη συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας στον οικονομικό και πολιτιστικό τομέα, καθώς και στην επέκταση των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών. Μιλάει επίσης για την αναγκαιότητα αναπροσανατολισμού της Ευρώπης σε πιο δημοκρατική και ανθρώπινη κατεύθυνση, με χαλάρωση της λιτότητας και ενδυνάμωση της ανάπτυξης, ιδίως στις χώρες του Νότου.

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ Τη θέση της διευθύντριας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου ΣΚΑΪ αναλαμβάνει η Δώρα Γιαννακάκη. Μέχρι χθες η Δ. Γιαννακάκη ήταν διευθύντρια Επικοινωνίας του σταθμού.

Απεργία στη Live Sport - δύο μήνες απλήρωτοι Κηρύχθηκε από τους δημοσιογράφους (ΕΣΗΕΑ) και από τους τεχνικούς Τύπου (ΕΤΗΠΤΑ), από χθες μέχρι σήμερα το απόγευμα. Η απεργία κηρύχθηκε καθώς η εργοδοσία δεν εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων, των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2017, ενώ επίσης παραβιάζει δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων προηγουμένων ετών.

Νέο πρόγραμμα ΑΝΤ-1 Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ-1 με το σλόγκαν «Απίστευτο». Η καμπάνια του σταθμού για το νέο πρόγραμμα βρίσκεται ήδη στον αέρα και μέσω μιας μεγαλειώδους κατασκευής προβάλλει νέα ονόματα, νέες εκπομπές, καινούργιες σειρές, αλλά και τα γνωστά και δημοφιλή προγράμματα του σταθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL