Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Το μαντολίνο του λοχαγού Μαλέλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Το μαντολίνο του λοχαγού Μαλέλη

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε το καλοκαίρι, μόνο που αντί για Αύγουστο του 2017 επιστρέψαμε στο 1945. Ένα ιστορικό άλμα συντελέστηκε με επιμέλεια από την ακροδεξιά προπαγάνδα στην οποία έχει επιδοθεί η Ν.Δ. και πρωτοστάτησε το ακραίο Κέντρο.

«Η κυβέρνηση δημιούργησε το θέμα για να αποπροσανατολίσει» λέει η πρωινή «δημοσιογραφία» του ΣΚΑΙ. Ποιος είναι αυτός ο Κοντονής που αντικρούει το «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι»; «Πολύ σοβαρή η απάντηση του Εσθονού» αναγκάστηκε να παρέμβει ο Άρης Πορτοσάλτε. (Πέμπτη)

https://www.youtube.com/embed/WSqktT8Fuac

Ους ο Κυριάκος συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτο. Μαρινάκης - Αλαφούζος η νέα σύμπραξη στο μιντιακό κατεστημένο, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, θα επιδιώξει ποδηγετώντας να κυβερνήσει.

Όχι άλλο «καλοκαίρι του 2015», απολογηθήκατε, αυτομαστιγωθήκατε δημόσια. Φτάνει. Δεν μπορεί να είναι η απάντηση για όλα. Δείτε και κανένα βίντεο του Άδωνι που παραληρεί για τον ΕΝΦΙΑ πόσο «δίκαιος φόρος» είναι ή καλεί τον κόσμο να πουλήσει το σπίτι του για να τον πληρώσει.

https://www.youtube.com/embed/aV9Sw3pUp8Y

Γ. Γιακουμάτος: «ΔΕΨ, Διεθνή Έκθεση Ψεμάτων θα την πούμε». Δεν χρειάζεται να πάει στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος διοχετεύει ψευδείς εκθέσεις με το σήμα της Κομισιόν στα κοινωνικά δίκτυα. Γρήγορη διάδοση, εξασφαλισμένη επιτυχία και το ψέμα μένει για πάντα. (ΕΡΤ)

Ακροδεξιά έχουμε, Κεντροδεξιά τέλος, Κεντροαριστερά έχουμε, ακραίο Κέντρο έχουμε... το Κέντρο ψάχνουμε και όποιος το βρει να το φέρει πίσω, το αναζητά εσπευσμένα ο κ. Λαλιώτης...

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ΣΚΑΪ. Τόλμησε ο κ. Λιάνης να καλέσει τον πρωθυπουργό στα Πρέσπεια; Έτοιμο το βιντεάκι της «δολοφονίας χαρακτήρα» την επομένη στους Αταίριαστους. Με το χαριτωμένο τιτλάκι: «Συμπαράταξη Πάολα - Λιάνης» χτύπησε στα ανακλαστικά του κοινού η πασοκίλα του 1980. Εμ, δεν κάλεσε τον Γ. Παπαχρήστο και παραπονέθηκε. Αντικειμενικά μιλώντας και χαρωπά διασκεδάζοντας...

https://www.youtube.com/embed/v5SMMFlmOEw

«Αν δεν υποσχεθεί, είναι ένδειξη σοβαρότητας», αν πει κάτι... λέει ψέματα. Όπως και να ’χει, το σενάριο για τη ΔΕΘ το έχουν ήδη γράψει οι δαιμόνιοι. Άρ. Πορτοσάλτε: «Τα τέσσερα νομοσχέδια που έρχονται είναι σανός». Για να συμπληρώσει ο κ. Χασαπόπουλος: «Δεν έχει τι να πει. Έρχεται το άλλο Μνημόνιο».

«Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να κρίνει την εξουσία». Τα τσιτάτα του κ. Υποφάντη τού τα άφησε σκονάκι ο κ. Οικονόμου στο πάνελ; Ή γίνονται ειδικά μαθήματα επιμόρφωσης τηλεπαρουσιαστών που ασκούν την αντικυβερνητική προπαγάνδα; Το «παραθέτοντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ αντικειμενικά» έχει από χρόνια διαγραφεί από τα κανάλια.

Γεγονός όμως είναι ότι ελλείψει ανταγωνισμού ο ΣΚΑΙ έχει αποκτήσει το μονοπώλιο της ενημέρωσης των πολιτών με συνεχόμενες εκπομπές από τις 6 το πρωί έως αργά το απόγευμα. Ελάχιστες ειδήσεις, ασίγαστη προπαγάνδα και με την παράλληλη σιγή των υπολοίπων συνιστούν ένα καθεστώς ολοκληρωτισμού στα μίντια που όμοιό του ούτε στη Σοβιετία δεν γνωρίσαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL