Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Δεν μπορεί να έχουμε μια αγορά 200-250 εκ. ευρώ και να μην έχει ρυθμιστεί διαφανώς

Μιλώντας για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου τόνισε ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τα αδειοδοτημένα κανάλια θα αναρτούν τη συμφωνία στην οποία θα έχουν καταλήξει

«Δεν μπορεί να έχουμε μια αγορά 200-250 εκατομμυρίων ευρώ και να μην έχει ρυθμιστεί διαφανώς» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, προσθέτοντας ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τα αδειοδοτημένα κανάλια θα αναρτούν τη συμφωνία στην οποία θα έχουν καταλήξει.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο «24/7» για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνεται πλειστηριασμός. Την εποπτεία θα την έχει το ΕΣΡ πρόσθεσε και συνεχάρη τα μέλη του, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη σύνθεση έκανε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όσα δεν έκαναν άλλες επί σειρά ετών.

Αναφερόμενος στο Μητρώο για τον περιφερειακό - τοπικό Τύπο, είπε ότι με το νομοσχέδιο αφαιρείται η δυνατότητα από τον εκάστοτε υπουργό να μοιράζει διαφημίσεις.

Για την καθυστέρηση των πληρωμών και αν αυτή αποτελεί βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας, είπε ότι θα υπάρχει βελτίωση στη διατύπωση ώστε να γίνει σαφές το διάστημα καθυστέρησης και να διασφαλίζεται η δικαίωση του εργαζόμενου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια