Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΜΜΕ

Αντικαταστάθηκε στη Διεύθυνση Ειδήσεων του ραδιοφώνου της ΕΡΤ ο Νίκος Τσιμπίδας, ο δημοσιογράφος που βρισκόταν στο μικρόφωνο της Ραδιοφωνίας όταν μπήκαν στο Ραδιομέγαρο τα ΜΑΤ, τον Νοέμβριο του 2013, και είχε πει τότε την τελευταία λέξη: «Ψυχή βαθιά». Στη θέση του την ευθύνη για το Πρώτο Πρόγραμμα και συνολικά την ειδησεογραφία αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Πίκουλας. Στην ΕΡΑ Σπορ τοποθετήθηκε ο Γιάννης Δάρρας στη θέση του Τάσου Επιτρόπου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Αριστείδης Αλαφούζος, εκδότης και εφοπλιστής. Γεννήθηκε στην Οία της Σαντορίνης το 1924 και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Το 1956 ίδρυσε την τεχνική εταιρεία «Αριστείδης Αλαφούζος», η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε ΑΤΕ ΕΡΓΩΝ Α.Ε. Από το 1964 άρχισε να ασχολείται με τη ναυτιλία. Το 1988 αγόρασε την εφημερίδα «Καθημερινή». Ο Αριστείδης Αλαφούζος με τη σύζυγό του Ελένη απέκτησαν δυο γιους, τον Γιάννη και τον Θεμιστοκλή, και επτά εγγόνια. Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ε.Κ. Β. Λεβέντης κ.ά.

Χωρίς την εκπομπή “Όλα” του δημοσιογράφου «Μαύρη Τρύπα» τη Δευτέρα και την Τρίτη ο ΑΝΤ1. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η εκπομπή έχει... δυσκολίες στη μετάδοσή της, όπως φαίνεται και από το δελτίο των αλλαγών στο πρόγραμμα του σταθμού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προβλήματα στις πληρωμές.

Δείτε όλα τα σχόλια