Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Την Τρίτη η απεργία στα ΜΜΕ Στο πλαίσιο της συμμετοχής στην πανελλαδική πανεργατική κινητοποίηση που πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη, τα σωματεία των εργαζομένων στα ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, υπάλληλοι, λιθογράφοι, φωτορεπόρτερ) αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην απεργία την ερχόμενη Τρίτη, 16 Μαΐου. Τα σωματεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, αντιδρούν «στα αντιλαϊκά μέτρα και στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις, που πλήττουν πάλι κατάφωρα το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στον χώρο του Τύπου».

Ο Χρήστος Σπίρτζης στην εκπομπή «Επτά» Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη σήμερα στις 12.30 στην ΕΡΤ1. Ο κ. Σπίρτζης -μεταξύ άλλων- μιλάει για τους νέους οδικούς άξονες, την επέκταση των γραμμών του μετρό και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Γενική Συνέλευση εν όψει εκλογών της ΕΣΗΕΑ Σε τακτική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη της η ΕΣΗΕΑ, εν όψει των εκλογών που τοποθετούνται περί τα μέσα Ιουνίου. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, εάν δεν υπάρξει απαρτία στις προηγούμενες, τη Δευτέρα 29 Μαΐου ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Οι δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ καλούνται να εγκρίνουν απολογισμό, προϋπολογισμό, εξουσιοδότηση για διεκδίκηση συλλογικών συμβάσεων και για κήρυξη απεργίας κ.ά. Επίσης, θα αποφασίζουν για την ημερομηνία εκλογής νέου Δ.Σ. και οργάνων της ΕΣΗΕΑ, αλλά και αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Δύο νέες σειρές από τον ALPHA τον Οκτώβριο Τη μεταγραφή τριών επαγγελματιών της τηλεόρασης, οι οποίοι «θα βάλουν τη σφραγίδα τους στη νέα σεζόν», ανακοίνωσε ο ALPHA. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη-ηθοποιό-παραγωγό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλη Νικολάου. Οι τρεις τους θα εργαστούν για δύο νέες σειρές που θα εντάξει ο σταθμός στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν: την καθημερινή δραματική σειρά «Το Τατουάζ» καθώς και την εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «Κόκκινο Νυφικό».

Ούτε τη Δευτέρα το “Έθνος” Ακόμα μία 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ του ομίλου Πήγασος του Φ. Μπόμπολα κήρυξαν τα σωματεία των εργαζομένων, διεκδικώντας αποδοχές 5 μηνών. Είναι η πέμπτη μέρα απεργίας στο συγκρότημα του “Έθνους”, “Ημερησίας”, “Goal News”.

«Εμανουέλ Μακρόν: Στον Δρόμο για το Ελιζέ» Ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2017, για την αξιοσημείωτη προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν, παρουσιάζει η ΕΡΤ 1 την Κυριακή, ώρα 19.00. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον Μακρόν από την αρχή της καμπάνιας του μέχρι τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών και την ημέρα της εκλογής του. Με αποκλειστικά γυρίσματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις, τόσο του Μακρόν όσο και των συνεργατών του, το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να εξηγήσει πώς ένας νεόφυτος στην πολιτική κατάφερε να πραγματοποιήσει μια προεκλογική εκστρατεία χωρίς κανένα παραδοσιακό πολιτικό κόμμα στο πλευρό του και να φτάσει νικητής στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Σκηνοθεσία: Μπερτράν Ντελέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL