Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΜΜΕ

Καμία απόφαση για τον αριθμό των αδειών δεν έχει ληφθεί στο ΕΣΡ, δήλωσε ο καθηγητής Γιώργος Πλειός, μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής. Όπως είπε, ο αριθμός των προς αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών θα πρέπει να βασιστεί στον αριθμό των πολυπλεκτών που θα διαθέτει η χώρα μετά τη ανακατανομή των πολυπλεκτών μεταξύ των χωρών. Συμπλήρωσε επίσης ότι «η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν», με βάση τον Ν. 4339/15 και τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Checkpoint Alpha» Δύο χρόνια μετά την τραγική απώλεια του παιδιού της, η Μαρία Γιακουμάκη μιλά για πρώτη φορά για τον άδικο χαμό του 19χρονου Βαγγέλη με συνέντευξή της στη Γιάννα Παπαδάκου. Ένα μέρος της συνέντευξης θα μεταδοθεί εκτάκτως απόψε το βράδυ στις 11.00 στην εκπομπή Checkpoint του Alpha και ολόκληρη η συνέντευξη αύριο, στις 01.30. Ο βουβός πόνος και η αυθεντική αξιοπρέπεια της μητέρας είναι εμφανείς και διατυπώνουν με σαφήνεια την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα «γιατί» που αιωρούνται από τον Φεβρουάριο του 2015, όταν ο γιος της εξαφανίστηκε, για να βρεθεί 37 ημέρες μετά νεκρός 500 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, στην οποία φοιτούσε.

Σε εφαρμογή το business plan; Ξενοικιάζεται ο μισός δεύτερος όροφος του κτιρίου του Mega επί της οδού Μεσογείων. Πρόκειται για τον όροφο όπου στεγάζονται η διοίκηση του καναλιού, ο διευθ. σύμβουλος, οι νομικοί, οι δημόσιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες αυτές θα μεταφερθούν σε άλλους από τους επτά ορόφους του σταθμού.

Δείτε όλα τα σχόλια