Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η "Athens Voice" μπαίνει στον Nitro FM Προχωρεί η επαναλειτουργία του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφωνικού σταθμού Nitro. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των εργαζόμενων / μετόχων του σταθμού με τον Φώτη Γεωργελέ της "Athens Voice" βρίσκονται σε καλό σημείο και σύντομα, αν όλα πάνε καλά, ο σταθμός θα ενισχυθεί με νέα κεφάλαια. Αυτό σημαίνει αποζημίωση και έξοδο ορισμένων από τους εργαζόμενους / μετόχους, επενδύσεις σε στούντιο και υποδομές, χρηματοδότηση της λειτουργίας του σταθμού και βεβαίως νέο πρόγραμμα, στο κόνσεπτ της "A.V.".

Stop στα σχέδια της Digea για το Mega Να απέχει από την υποβάθμιση της ποιότητας σήματος του Mega ζητά με απόφαση της η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων- ΕΕΤΤ από την Digea. Σύμφωνα με την απόφαση, μια τέτοια συμπεριφορά θα ήταν καταχρηστική και πέραν της καλής πίστης, ενώ παράλληλα δεν εξυπηρετεί και τα ίδια τα συμφέροντα του παρόχου δικτύου. Όπως επισημαίνεται επίσης, οι όποιες καθυστερήσεις στην καταβολή ενοικίου για τη μεταφορά του σήματος του καναλιού (το χρέος περί τα 750.000 ευρώ) οφείλονται στο γεγονός ότι οι τράπεζες έχουν μηδενίσει τη ρευστότητά του.

Συνεχίζεται το "μαύρο" στα περιφερειακά κανάλια Από την άλλη πλευρά, το "μαύρο" από την Digea συνεχίζει να αποτελεί μια μπανάλ καθημερινότητα για τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια. Το πρόβλημα εντείνεται και αποκτά αλυσιδωτές επιπτώσεις, καθώς όσο η Digea ρίχνει το ένα "μαύρο" μετά το άλλο σε κανάλια της επαρχίας για χρέη ενοικίου, τόσο δημιουργεί νέους οφειλέτες. Κι αυτό γιατί τα γειτονικά κανάλια, που επιβαρύνονται -βάσει σύμβασης- τα ποσά ενοικίου των "κλεισμένων", μετατρέπονται και αυτά από υγιείς πελάτες σε κακοπληρωτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι πιέσεις για την καταβολή ενοικίου γίνονται πλέον από εισπρακτικούς μηχανισμούς των τραπεζών, καθώς η επένδυση της Digea σε εξοπλισμό ψηφιακών πομπών πραγματοποιήθηκε με δανεισμό.

Οι εκλογές στη Γαλλία από την ΕΡΤ Ειδική εκπομπή, η οποία θα πάρει τη σκυτάλη, ώρα 22:00 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, έχει ετοιμάσει η δημόσια τηλεόραση, προκειμένου να θα μεταδώσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη Γαλλία. Την εκπομπή παρουσιάζει η Μαρία Κονταξή. Στο στούντιο μαζί της ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός. Ανταποκριτές, απεσταλμένοι, αναλυτές και δημοσιογράφοι θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα εν όψει και του δεύτερου γύρου στις 7 Μαΐου, με συνεχείς ανταποκρίσεις από τη Γαλλία και από τα επιτελεία των υποψηφίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL