Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
14.8°C20.7°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.2°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
12.0°C17.7°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C17.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C17.9°C
0 BF 87%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην ΕΡΤ Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», σήμερα το μεσημέρι, ώρα 12.30. Ο Γ. Κατρούγκαλος μιλάει για την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, τις εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη και τι σημαίνουν αυτές για το κοινωνικό πρόσωπο της Ένωσης. Επίσης εξηγεί τι σημαίνουν οι αποφάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για φόρους και συντάξεις.

«ΕΡΤ FOCUS» με τον Σταύρο Θεοδωράκη Ο Πάνος Χαρίτος φιλοξενεί αυτή τη Δευτέρα τον επικεφαλής του κινήματος Ποτάμι Σταύρο Θεοδωράκη. Στη θεματολογία της συζήτησης οι γαλλικές εκλογές, η επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, η εαρινή σύνοδος του ΔΝΤ και τα όσα αναμένονται για το ελληνικό ζήτημα, καθώς και οι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Στο στούντιο φοιτητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θέτουν τα ερωτήματά τους στον επικεφαλής του Ποταμιού. Στην ΕΡΤ1, στις 22.00.

Στο τιμόνι του ALPHA ο Β. Παπαδρόσος Την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Παπαδρόσου στη γενική διεύθυνση της τηλεόρασης του Alpha, ανακοίνωσε χθες ο ισχυρός μέτοχος του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο Β. Παπαδρόσος, διευθυντής έως τώρα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης, θα εξακολουθήσει να έχει την εποπτεία και αυτού του τομέα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Οι γνώσεις και οι ικανότητές του αποτελούν εγγύηση και για την προς την κορυφή πορεία της τηλεόρασης του Alpha» σημειώνει ο Δ. Κοντομηνάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL