Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Από σήμερα η αντεπίθεση του ΑΝΤ1
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από σήμερα η αντεπίθεση του ΑΝΤ1

Στην εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν, λίγο πριν από το καλοκαίρι, ο ANT-1 επιχειρεί να πάρει τη ρεβανς από τον ΣΚΑΪ, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ελέω Survivor. Αυτή την εβδομάδα, σήμερα το βράδυ και την Κυριακή, λανσάρει δύο νέες παραγωγές, του είδους τάλεντ σόου, γνωστών από το παρελθόν και με μεγάλη επιτυχία.

* Απόψε το βράδυ ώρα 21.00 κάνει πρεμιέρα η παραγωγή «So You Think You Can Dance», που θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα. Την παρουσίαση έχει αναλάβει η Δούκισσα Νομικού ενώ την κριτική επιτροπή αυτή τη φορά αποτελούν οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιζονται σε όλα τα είδη χορού και θα κρίνονται για τις επιδόσεις τους από πέντε προσωπικότητες με εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο.

* Την Κυριακή ώρα 20.00 ανοίγει η αυλαία για το γνωστό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου. Διαγωνιζόμενοι, στη σκηνή του σόου, θα είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς (ηθοποιός), Άρης Μακρής (τραγουδιστής), Ησαΐα Ματιάμπα (τραγουδιστής), Κόνι Μεταξά (ηθοποιός και τραγουδίστρια), Αντώνης Δόμινος (τραγουδιστής), Σαμπρίνα (τραγουδίστρια), Ιρένε Τροστ (τραγουδίστρια), Γιάννης Χατζηγεωργίου (ηθοποιός, τραγουδιστής), Γιάννης Χατζόπουλος (τραγουδιστής) και Παρθένα Χοροζίδου (ηθοποιός).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL