Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Νίκος Καρούτζος νέος πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Μετά την εκλογική διαδικασία των μελών των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ και ΕΠΗΕΘ, ο ΕΔΟΕΑΠ συγκροτήθηκε σε σώμα. Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης, Γενική γραμματέας η Άντζυ Σταθάτου, ταμίας ο Ευάγγελος Τάτσης, ενώ το Δ.Σ. συμπληρώνουν τα μέλη Κωνσταντίνος Δαυλός, Κώστας Nτελέζος, Μαριάννα Βασιλάκου, Πόπη Χριστοδουλίδου και Σίμος Καταϊφτσής. Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής ΤΥΠ Αθήνας ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Δαυλός και μέλη της οι Άντζυ Σταθάτου και Μαριάννα Βασιλάκου. Πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ Θεσσαλονίκης ορίσθηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης και μέλος ο Σίμος Καταϊφτσής.

Ο Μάρκος Γκανάς και πάλι πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ καθώς η παράταξη Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση κέρδισε 7 έδρες στο 11μελές Δ.Σ. Πρόεδρος, γενικός γραμματέας και ταμίας εκλέχτηκαν εκ νέου ο Μάρκος Γκανάς, ο Δημήτρης Πίππας και ο Δημήτρης Τόλης. Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Σοφρώνης, αναπλ. γραμματέας ο Πέτρος Ζώτος και αναπλ. ταμίας ο Βαγγέλης Βλάχος. Μέλη του Δ.Σ. η Λαμπρινή Σχορτσιανίτη, ο Φάνης Καψάλης, ο Στράτος Κουτσοβίλης, ο Παναγιώτης Σκουτέρης και η Γιάννα Σακελλαρίου.

Γραμμένη από κορίτσια πρόσφυγες, κυκλοφορεί πανελλαδικά, ως ένθετο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στα φαρσί, στα αγγλικά και τα ελληνικά, η έκδοση «Πουλιά Αποδημητικά», η εφημερίδα των προσφυγόπουλων στην Ελλάδα. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο στον καταυλισμό του Σχιστού, για πρώτη φορά η φωνή τους θα ακουστεί δυνατά και θα ανοίξουν διάλογο με κόσμο. Η έκδοση διανέμεται δωρεάν με το σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας, που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL