Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Έρευνα για το «δώρο Πάσχα» Είδηση αποτελεί η καταβολή του «δώρου Πάσχα» στους εργαζόμενους για πολλούς μιντιακούς ομίλους και ΜΜΕ. Στο Mega, για παράδειγμα, το δώρο καταβλήθηκε ήδη με πρωτοβουλία των δύο μετόχων (Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη), γεγονός που θεωρήθηκε αρκετά ενθαρρυντικό και για το μέλλον του σταθμού. Στον ΔΟΛ, από την άλλη πλευρά, έλαβαν διαβεβαίωση ότι το δώρο θα καταβληθεί σήμερα. Οπότε σε αναμονή. Αίφνης σε κίνδυνο βρέθηκε και το δώρο των εργαζομένων του Alpha, εξαιτίας δέσμευσης των λογαριασμών του καναλιού μετά από απόφαση του εφετείου, καθώς δεν κατέβαλε σε εταιρεία παραγωγής χρεωστούμενα 150.000 ευρώ. Τελευταία στιγμή το ποσό θα καλυφθεί, οι λογαριασμοί θα αποδεσμευθούν και το δώρο θα καταβληθεί σήμερα.

Κοινός βηματισμός Mega - τραπεζών Με συμφωνία τραπεζών, μετά από αίτημα του Mega, προσωρινή διαταγή που προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία του σταθμού (διαφημιστικά έσοδα, ταινιοθήκη, ακίνητα κ.λπ.) από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς των πιστωτών του, εξέδωσε σήμερα το Πρωτοδικείο της Αθήνας. Η προστασία δόθηκε υπό τον όρο ότι θα καλύπτουν οι μέτοχοι τις τρέχουσες υποχρεώσεις του καναλιού (μισθοδοσία, μεταφορά σήματος από την Digea κ.ά.) έναντι των χρημάτων που θα κληθούν να καταβάλουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όπως θα προσδιοριστεί, όταν ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη της ελεγκτικής Grant Thornton που ανέλαβε να συντάξει το business plan του καναλιού και να ορίσει το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Νέα εφαρμογή smart TV για την ΕΡΤ Μία νέα εφαρμογή της ΕΡΤ στις LG webOS πλατφόρμες, που διαθέτουν οι προηγμένες smart τηλεοράσεις της LG, είναι πλέον διαθέσιμη. Από τη νέα εφαρμογή η ΕΡΤ διαθέτει άμεσα το ραδιοτηλεοπτικό της υλικό, ενώ παράλληλα προσφέρει πρόσβαση σε υλικό από διάφορες κατηγορίες, σε πραγματικό χρόνο ή αρχεία. Ανάμεσα στις κατηγορίες βίντεο που προσφέρει η εφαρμογή είναι αθλητικά, πολιτισμός, δελτία ειδήσεων, ενημέρωση, με περιεχόμενο ΑμεΑ, παιδικές σειρές, ξένες σειρές κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL