Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

ΕΡΤ Report: «Σκάνδαλο ΑΕΠΙ» Γιατί επί δεκαετίες η διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων αφέθηκε στα χέρια μιας οικογένειας; Πώς μπορεί να εξυγιανθεί ο χώρος και να χρηματοδοτηθεί με διαφάνεια και δικαιοσύνη το ελληνικό τραγούδι; Η εκπομπή «ΕΡΤreport» αναζητεί τις αιτίες, τις ευθύνες και το παρασκήνιο. Η Εμμανουέλα Αργείτη, η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Μάχη Νικολάρα συνομιλούν με δημιουργούς τραγουδιών, επιχειρηματίες που πληρώνουν για τη χρήση μουσικής, νομικούς, κρατικούς λειτουργούς, την πρώην και τη νυν ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και την αντιπολίτευση. Επίσης, καταγράφουν και παρουσιάζουν απόψεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα. Σήμερα στην ΕΡΤ1, στις 4 μ.μ.

Ως τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η κατάθεση «πόθεν έσχες» από δημοσιογράφους και άλλους υπόχρεους για τα εισοδήματα του 2015, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. Η προθεσμία εξέπνεε την ερχόμενη Πέμπτη 13 Απριλίου.

ΠΟΣΠΕΡΤ κατά Βορίδη Με αφορμή τη δήλωση ότι θέλει «μια μικρή και ευέλικτη ΕΡΤ» και το ερώτημα «πού πάει το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ», η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τον βουλευτή της Ν.Δ. να απαντήσει «ποιο ποσό από το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ έχει εισπράξει η Energa μέσω των λογαριασμών ρεύματος και δεν το έχει αποδώσει». Ο Μ. Βορίδης χρημάτισε δικηγόρος της ENERGA.

Η Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση, με πρόεδρο τον Μάρκο Γκανά, ήρθε πρώτη στις εκλογές της ΕΠΗΕΑ (προσωπικό Τύπου και ΜΜΕ), ανεβάζοντας το ποσοστό της σε 62% και κερδίζοντας 7 έδρες (860 ψήφοι) στο 11μελές Δ.Σ. Δεύτερη πέρασε η παράταξη η ΔΑΣ, που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, με 2 έδρες (270 ψήφοι), ενώ το Δίκτυο Αλληλεγγύης - Παρέμβαση περιορίστηκε στην τρίτη θέση (241 ψήφοι), διατηρώντας όμως 2 έδρες στο Δ.Σ.

Για τον ΕΔΟΕΑΠ εξελέγησαν με συντριπτική πλειοψηφία οι προτεινόμενοι από την Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Ευάγγελος Τάτσης και Μαριάννα Βασιλάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL