Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Τέλος στα στοιχήματα για το Survivor
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέλος στα στοιχήματα για το Survivor

Παρέμβαση σε όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, να σταματήσουν τα στοιχήματα που έκαναν την εμφάνιση τους για θέματα του τηλεοπτικού Survivor, έχει πραγματοποιήσει ήδη από τις 31 Μαρτίου η Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων. Η ίδια η Επιτροπή διαβεβαιώνει ότι μετά την παρέμβαση της   υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι».

Αυτό ανακοίνωσε προ ολίγου η Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων, λίγες ώρες μετά την παρέμβαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στη Βουλή, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση σημείωσε ότι  «υπάρχει θέμα με τον στοιχηματισμό» στο τηλεπαιχνίδι Survivor και ότι η αρμόδια Επιτροπή Παιγνίων πρέπει να παρέμβει.

Σημειώνεται ότι δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «διαρροές» σε σχέση με την εξέλιξη του παιχνιδιού, για την οποία όμως στοιχηματικές εταιρείες προσέφεραν στοιχηματισμό. Ο ΣΚΑΪ που μεταδίδει το παιχνίδι, με ανακοίνωη του μάλιστα, σημείωνε ότι ο στοιχηματισμός είναι επισφαλής, καθώς τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο παιχνίδι δεν μεταδίδονται ζωντανά, αλλά διαδραματίζονται πολλέςώρες ενωρίτερα και είναι πιθανό να γίνονται γνωστά πριν προβληθούν (σε μαγνητοσκόπηση) στους δέκτες.

Η Επιτροπή πάντως, δεν αναφέρει εάν εντοπίσηκαν συγκεκριμένες παραβιάσεις του νόμου και από ποιους, κατά τη διάρκεια που ο στοιχηματισμός διενεργείτο, εάν πραγματοποίησε σχετική έρευνα και ποια τα αποτελέσματα της. 


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

Θέμα: Έλεγχοι της Ε.Ε.Ε.Π. για το στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι «SURVIVOR»

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων διεξάγει ήδη σχετική έρευνα για το στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι «SURVIVOR» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Στο πλαίσιο της έρευνας έχει ήδη αποστείλει, από την Παρασκευή 31.03.2017, επιστολή προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, προκειμένου να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματισμό επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής «SURVIVOR», εάν και εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.

Μετά την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π. υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. 

Η Ε.Ε.Ε.Π. ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL