Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκτός ΔΟΛ ο Στ.Ψυχάρης Σε καθεστώς έκτακτης ειδικής διαχείρισης τίθεται ο ΔΟΛ από σήμερα με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με την απόφαση απομακρύνεται από την εταιρεία η διοίκηση του Σταύρου Ψυχάρη και διαχειριστές ορίζονται η εταιρεία ορκωτών λογιστών Grant Thornton και η δικηγορική εταιρεία Ανδρέα Αγγελίδη. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου α) η διοίκηση του ΔΟΛ περνάει στους ανωτέρω διαχειριστές, β) οι διαχειριστές υποχρεούνται να διατηρήσουν σε λειτουργία τις δραστηριότητες του ΔΟΛ (εφημερίδες, ιστοσελίδα) έως τη μεταβίβαση της επιχείρησης, η οποία θα γίνει με πλειοδοτικό διαγωνισμό και γ) οι διαχειριστές υποχρεώνονται να αναζητήσουν κατάλληλη χρηματοδότηση ώστε να καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας της επιχείρησης μέχρι τη μεταβίβασή της είτε ως συνόλου είτε κατά δραστηριότητα (“Βήμα”, “Νέα”, in.gr, Βήμα FM κ.λπ.)

Έκδοση του Μορφωτικού της ΕΣΗΕΑ για τον φασισμό Την έκδοση «Ο ρόλος των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων στην έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο - Η ίδρυση του Παρατηρητηρίου» παρουσιάζει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ αύριο. Η έκδοση περιέχει τα πρακτικά διημερίδας που πραγματοποιήθηκε από το Μορφωτικό Ίδρυμα και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ).

Επανακαταμέτρηση για τον ΕΔΟΕΑΠ ζήτησε από την Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ ο Χρήστος Αξελός, πρώτος επιλαχών στην ψηφοφορία και με διαφορά 16 σταυρών από τον τελευταίο εκλεγέντα. Η επανακαταμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL