Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποκλείει τη Χ.Α. από την ΕΡΤ Στάση εργασίας την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ 2 η προγραμματισμένη προβολή της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ΠΟΣΠΕΡΤ έκανε «πράξη τις αποφάσεις των συλλογικών θεσμικών οργάνων των εργαζομένων» και, όπως υπογραμμίζει, «δεν θα μένουμε απαθείς, θα αποτρέπουμε να δίνεται βήμα προβολής και ξεπλύματος εγκληματικών συμμοριών με τάγματα εφόδου και δολοφόνων, που θέλουν να χρησιμοποιούν την ΕΡΤ σαν άλλοθι την ίδια ώρα που την κατηγορούν σαν ανύπαρκτη».

Σεμινάριο για την αντιμετώπιση της Ρητορικής του Μίσους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «RespectWords», διοργανώνει η ΕΡΤ από 24 έως 27 Απριλίου 2017. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) για 20 δημοσιογράφους και αφορά τη διαχείριση και αντιμετώπιση των πληροφοριών για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τις καλές πρακτικές ισορροπημένης και έγκυρης δημοσιογραφίας, καθώς και τη συγγραφή σχετικού κώδικα δεοντολογίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/0pSYyKZ7t2SXLZlw1.

Νέο ριάλιτι «Το καλύτερο ζευγάρι» Ετοιμάζεται από τον Alpha και θα μεταδίδεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή. Σύμφωνα με το "κόνσεπτ" τέσσερα ζευγάρια κάθε εβδομάδα θα καλούνται να διεκδικήσουν τον τίτλο του «καλύτερου ζευγαριού» μέσα από δοκιμασίες όπως: «πρώτη εντύπωση», «εκδήλωση αγάπης», «εμφάνιση και στυλ του ζευγαριού», «ο έρωτας περνάει από την κουζίνα», «πόσο καλά με ξέρεις». Η ανάδειξη του νικητή γίνεται κάθε Παρασκευή με τη συνάντηση όλων και την παρουσίαση από τη Βάσω Κολλιδά. Το έπαθλο είναι 3.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL