Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Επιστρέφει στο ραδιόφωνο ο Τζίμης Πανούσης μετά από χρόνια απουσίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία του συνθέτη - τραγουδιστή - περφόρμερ να συμμετέχει στον νέο ραδιοφωνικό σταθμό που ετοιμάζει το “Πρώτο Θέμα” στους 104.6, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Μάιο.

Σημαντική καθυστέρηση από την ΕΕΤΤ Αν και έχει ερωτηθεί γραπτώς με επιστολή από τις 2 Μαρτίου, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δεν έχει απαντήσει ακόμη, κοντά ένα μήνα, στο ερώτημα του ΕΣΡ για τη «δυνατότητα του ψηφιακού φάσματος». Με άλλα λόγια πόσα κανάλια HD «χωράνε» τεχνικά και μπορούν να εκπέμψουν σε πανελλαδική εμβέλεια. Όπως ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος Ροδόλφος Μορώνης, το ΕΣΡ έχει αποστείλει το συγκεκριμένο ερώτημα στην ΕΕΤΤ προκειμένου στη συνέχεια να γνωμοδοτήσει σχετικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, όπως έχει ζητηθεί από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και προβλέπεται από τον νόμο.

Πλατφόρμα παρακολούθησης καναλιών άμεσα σε εφαρμογή Μέλη του ΕΣΡ αλλά και έξι φοιτητές που θα εργαστούν εθελοντικά υπό την εποπτεία μελών και τεχνικών του ΕΣΡ θα εκπαιδευτούν και θα λειτουργήσουν σε πρώτη φάση την ηλεκτρονική πλατφόρμα παρακολούθησης τηλεοπτικού προγράμματος που παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα το ΕΣΡ από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Η Πλατφόρμα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα, ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα

Ένοχος κατ' εξακολούθηση Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ επέβαλε στον μέτοχο του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας κρίνοντάς τον ένοχο για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες κατ' εξακολούθηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL