Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Με αργούς ρυθμούς το ΕΣΡ για τις άδειες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με αργούς ρυθμούς το ΕΣΡ για τις άδειες

Με αργούς, πλην σταθερούς ρυθμούς, προχωρά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ώστε να γνωμοδοτήσει σχετικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας και στη συνέχεια για το ύψος του τιμήματος, όπως ζητήθηκε από τον υπουργό Επιρατείας Νίκο Παππά, σύμφωνα με τον νόμο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Ροδόλφο Μορώνη, το Συμβούλιο σε αυτή τη φάση εξετάξει τις τεχνικές δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος. Όπως είπε, το Συμβούλιο βρίσκεται σε αναμονή απάντησης της ΕΕΤΤ σχετικά με τη χωρητικότητα του φάσματος, ενώ σε σχετικό ερώτημα η ΕΡΤ απάντησε ήδη ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου θα αναπτύξει το δικό της εντελώς αυτόνομο δίκτυο μετάδοσης σήματος, οπότε θα απελευθερώσει συχνότητες της Digea. Επόμενη σύσκεψη για το ζήτημα της αδειοδότητσης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σήμερα, το Συμβούλιο πραγματοποιεί διάσκεψη προκειμένου να συζητήσει τον τρόπο κάλυψης του δημοψηφίσματος το 2015 από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL