Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συλλυπητήρια Βασιλειάδη για το θάνατο του εκδότη της εφημερίδας “Φως των Σπορ”

"O Θεόδωρος Νικολαΐδης υπήρξε ο γνησιότερος εκφραστής της αθλητικής δημοσιογραφίας έτσι όπως αυτή θα πρέπει διαχρονικά να ασκείται πέρα από κάθε οπαδική προτίμηση”

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για το θάνατο του Θ. Νικολαΐδη, εκδότη της εφημερίδας “Φως των Σπορ”.

«O Θεόδωρος Νικολαΐδης υπήρξε ο γνησιότερος εκφραστής της αθλητικής δημοσιογραφίας έτσι όπως αυτή θα πρέπει διαχρονικά να ασκείται πέρα από κάθε οπαδική προτίμηση” αναφέρει σε δήλωσή του. “Ιδρυτής της μακροβιότερης αθλητικής εφημερίδας «Φως των Σπορ» κατάφερε μέσα από τις σελίδες της να συνδυάσει την αγάπη του για την ομάδα του Ολυμπιακού με την προβολή του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας από το μεγαλύτερο ως το μικρότερο σπορ. Υπήρξε συνεπής στις αξίες του από τη στιγμή που ξεκίνησε την αθλητική δημοσιογραφία μέχρι σήμερα. Το «Φως των Σπορ» με τη δική του καθοδήγηση άνδρωσε γενιές και γενιές διδάσκοντας πως εκείνο που προέχει στον αθλητισμό είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του» καταλήγει ο Γ. Βασιλειάδης.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια