Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΜΜΕ

Αύριο η “Ελευθερία του Τύπου” Από αύριο Κυριακή αναμένεται στα περίπτερα η νέα καθημερινή εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», η οποία εκδίδεται από τον όμιλο Παραπολιτικά, με προσδοκίες για υψηλή απήχηση. Επικεφαλής του εγχειρήματος έχει τεθεί ο Χρ. Μουλίνος, με ομάδα δημοσιογράφων που προέρχονται κυρίως από τον ΔΟΛ και το Mega αλλά και άλλα ΜΜΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο, κυριακάτικο φύλλο θα εκδοθεί σε τιράζ περί τα 100.000 αντίτυπα.

Υποψηφιότητες ΕΔΟΕΑΠ Τρίτη 9 π.μ. - 5 μ.μ. και Τετάρτη ώς τις 1 μ.μ. θα δέχεται η ΕΣΗΕΑ τις υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ. Ενστάσεις κατά υποψηφίων μπορούν να κατατεθούν την Τετάρτη, 6 μ.μ. - 8 μ.μ. Η ψηφοφορία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας την Κυριακή στην ΕΡΤ Από τις 8.30 το πρωί της Κυριακής οι φίλοι του αθλητισμού θα μπορούν να συντονιστούν στην ΕΡΤ1 και για 3,5 ώρες να παρακολουθήσουν όλη τη δράση στο κέντρο της Αθήνας. Η εκκίνηση του κυρίως αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 9 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης αγώνες 3 και 5 χιλιομέτρων, καθώς και 1 χλμ. για παιδιά και αθλητές με αναπηρία. Η δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ θα εστιάσει σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ στο στούντιο, από τις 10 π.μ. θα βρίσκονται ο Κώστας Φιλιππίδης και η Βούλα Παπαχρήστου.

Δείτε όλα τα σχόλια