Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα στον Αυλώνα με τους έγκλειστους μαθητές

Δύο πρωτοποριακές εκπομπές με θέμα τους έγκλειστους μαθητές του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα μεταδίδει απόψε το βράδυ στις 7.00 και την επόμενη Παρασκευή την ίδια ώρα το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Η ηχογράφηση των εκπομπών έγινε μέσα στη φυλακή, έπειτα από ειδική άδεια του υπουργείου Δικαιοσύνης, και στην εκπομπή μιλούν οι ίδιοι οι έγκλειστοι μαθητές για το σχολείο τους, για τους στόχους και τα όνειρά τους, για τη μουσική μέσα στη φυλακή και πολλά άλλα.

Πρόκειται για μια ιδέα του Δευτέρου Προγράμματος και του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος, στο πλαίσιο της εκπομπής «Έγκλημα στα ερτζιανά» που επιμελείται το Κέντρο.

Στις εκπομπές ακούγονται τραγούδια που επέλεξαν οι ίδιοι οι συμπαρουσιαστές μαθητές, ορισμένοι εκ των οποίων έπαιξαν ζωντανά μουσική με την καθοδήγηση του καθηγητή Μουσικής Σπύρου Μοσχόπουλου. Με τους εγκληματολόγους του Κέντρου Διονύση Χιόνη, Φώτη Σπυρόπουλο και Μάρθα Λεμπέση και την υπεύθυνη του Δεύτερου προγράμματος Όλγα Παππά συνεργάστηκε ο διευθυντής του Σχολείου Πέτρος Δαμιανός.

Δείτε όλα τα σχόλια