Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΜΜΕ

Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ Την Τρίτη 28, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου πραγματοποιούνται οι εκλογές που θα αναδείξουν τους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ στο νέο Δ.Σ και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ. Οι δημοσιογράφοι- μέλη της ΕΣΗΕΑ θα ψηφίσουν προκειμένου να εκλέξουν 5 τακτικά και 5 αναπληρωματικά μέλη για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και αντίστοιχα 2 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από τις 8 π.μ. έως τις 7.45 μ.μ.

Checkpoint για το μέλλον της Ευρώπης Από το Στρασβούργο η εκπομπή με τη Γιάννα Παπαδάκου αναζητά τη μορφή της Γηραιάς Ηπείρου μετά το Brexit και τις εκλογικές αναμετρήσεις σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις δίνουν ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών Τζιάνι Πιτέλα, ο Έλληνας επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, ο διευθυντής Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχινάς, ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης. Τις απόψεις τους καταθέτουν ο Μάνφρεντ Βέμπερ πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος, η Γκάμπι Τσίμερ της Ενωμένης Αριστεράς, η Ρεμπέκα Χάρμς της Ομάδας των Πρασίνων, καθώς και Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», που θα μεταδοθεί το Σάββατο, στις 12.30 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

Δείτε όλα τα σχόλια