Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Καμπανάκι για το ΕΣΡ «Κάθε μέρα που περνά χωρίς άδειες, το Ελληνικό Δημόσιο χάνει χρήματα. Είμαι βέβαιος ότι οι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι που απαρτίζουν σήμερα το ΕΣΡ δεν θέλουν να καταγραφούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού όπως οι προκάτοχοί του». Απο την κεντρική πολιτική ομιλία του Νίκου Παππά στις Σέρρες.

Στα μαλακά Η πειθαρχική ποινή της προσωρινής απόλυσης έξι μηνών επεβλήθη κατά πλειοψηφία στον πρώην διευθυντή της ERT World Νίκο Κούρτη από το Πειθαρχικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Ο Ν. Κούρτης έχει καταδικαστεί αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος και πρόκληση οικονομικής ζημίας εις βάρος της ΕΡΤ, εξαιτίας της γκρίζας διαφήμισης στις εκπομπές της Ειρήνης Νικολοπούλου την εποχή που ήταν επικεφαλής της ERT World.

Ανάσα στο Mega Απομακρύνεται το "μαύρο" στο Μega, τουλάχιστον έως την έκδοση της οριστικής απόφασης του δικαστηρίου, σχετικά με την αίτηση που έχουν καταθέσει οι τεχνικοί τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) προκειμένου να μην υποβαθμιστεί το σήμα του σταθμού από την Digea, λόγω χρεών, ύψους περί τα 900 χιλιάδες ευρώ. Με την απόφαση διατηρείται το καθεστώς ρύθμισης της οφειλής, με την καταβολή μηνιαίων δόσεων ύψους 40.000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL