Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.3°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.8°C14.6°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.0°C16.0°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C19.1°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.6°C15.7°C
2 BF 69%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Ντου στην ΕΡΤ3 Μήνυση κατ’ αγνώστων στις αρμόδιες αρχές υπέβαλε η ΕΡΤ 3 μετά από εισβολή περίπου 25 ατόμων στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ 3. Όπως ενημερώνει η διοίκηση, τα άτομα που εισέβαλαν αποτελούν μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων, τα οποία μετά την είσοδό τους απαίτησαν με την απειλή βίας την ανάγνωση και μετάδοση κειμένων υποστήριξης καταδικασμένων κρατούμενων. Τα κείμενα μεταδόθηκαν παρά την αντίθεση των υπευθύνων του σταθμού.

Και πάλι "Με αρετή και τόλμη" Επανέρχεται στην ΕΡΤ-1 η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», που καλύπτει θέματα ενόπλων δυνάμεων. Όπως υπόσχονται οι συντελεστές της, θα προβάλλονται «μεταξύ άλλων, όλες οι μεγάλες τακτικές ασκήσεις και ασκήσεις ετοιμότητας των τριών Γενικών Επιτελείων, αποστολές έρευνας και διάσωσης, καθώς και στιγμιότυπα από την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων». Η πρώτη εκπομπή περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις από τον πρωθυπουργό. Στην παρουσίαση της εκπομπής οι Αλεξία Τασούλη και Βίκυ Παπαλουκά.

«Στα παιδιά ο λόγος» Ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι, με τον Γιάννη Ζουγανέλη, 30 παιδιά και 30 γονείς, υπόσχεται η ΕΡΤ το Σάββατο το βράδυ, ώρα 20.00. Για δύο ώρες παιδιά και γονείς καλούνται να ξεχάσουν τα «πρέπει» και τα «μη» και να αφεθούν να παρασυρθούν σε συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν. Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές. Απόψε στην ΕΡΤ2.

Η ηθοποιός Σοφία Κόκκαλη Η ταλαντούχος, ανερχόμενη ηθοποιός («Ηλέκτρα», «Μικρά Αγγλία», «Νήμα») μας βάζει στον κόσμο της υποκριτικής μιλώντας μας για την πορεία της, για τη μέθοδο της δουλειάς της, τον τρόπο προσέγγισης των χαρακτήρων που υποδύεται και μας δίνει να καταλάβουμε τι σημαίνει να είσαι ηθοποιός. Η εκπομπή προβάλλεται στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μουσούλη. Απόψε στην ΕΡΤ, 18.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL