Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Mega με διαφημίσεις Αναστολή της κινητοποίησής τους αποφάσισε η συνέλευση των εργαζομένων στο Mega. Αυτό σημαίνει ότι από αύριο το κανάλι θα ξεκινήσει και πάλι να μεταδίδει διαφημίσεις, δηλαδή να έχει έσοδα, μετά από μία εβδομάδα διακοπής των διαφημιστικών μηνυμάτων. Η απόφαση ελήφθη εν όψει της δίκης που επίκειται την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαρτίου προκειμένου να εξεταστεί η προσφυγή των τεχνικών του σταθμού (ΕΤΙΤΑ) εναντίον της απόφασης της Digea να προχωρήσει σε υποβάθμιση του σήματος του σταθμού.

Οι γυναίκες Στο Κόκκινο Γυναίκες δημοσιογράφοι και παραγωγοί του 105,5 Στο Κόκκινο αναλαμβάνουν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τα μικρόφωνα και τις μουσικές επιλογές, αποκλειστικά από γυναίκες δημιουργούς. Καλεσμένες στο στούντιο γυναίκες από τον χώρο των κινημάτων, των τεχνών, των επιστημών και του αθλητισμού. Συντονιστείτε!

Και νέα εφημερίδα Μετά τις «Ειδήσεις» του Ν. Χατζηνικολάου που βρίσκονται στα περίπτερα και την «Ελευθερία του Τύπου» που ετοιμάζεται στον Πειραιά, τρίτη εφημερίδα βρίσκεται στα σκαριά, η «Κυριακάτικη», που εκδίδει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Νίκος Μανεσιώτης, εκδότης της “F&M Voice”. Όπως είπε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, επικεφαλής θα τεθεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Καμιά ταινία δεν πρόκειται να δούμε! Ενώ το Survivor εκτινάσσει την τηλεθέαση και ο ANT1 ετοιμάζει δύο ριάλιτι για τον Απρίλιο, το Έψιλον βγάζει στον αέρα το δικό του ριάλιτι από την ερχόμενη Πέμπτη. Βίσσυ, Καρβέλας και Κωστόπουλος θα κρίνουν τα ταλέντα στο Star Academy of Greece, όπου, όπως λέει και το όνομα, ταλέντα της μουσικής θα εργαστούν σκληρά, παίρνοντας μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, χορού, σκηνικής παρουσίας, για να γίνουν σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL