Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.9°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C19.4°C
4 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 100%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Την ερχόμενη Δευτέρα το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 Η ΕΡΤ υπόσχεται την εγκυρότητα της δημόσιας τηλεόρασης και, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, την ανάλυση και παρουσίαση των σημαντικών γεγονότων της ημέρας, αλλά και τις προεκτάσεις και τον αντίκτυπό τους. Υπόσχεται επίσης πλούσιο ρεπορτάζ και θέματα έρευνας πάνω στην ειδησεογραφία για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, αλλά και τη διεθνή επικαιρότητα. Στην παρουσίαση ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Φτώχεια» στο συγκρότημα Πήγασος... Οφειλές στην καταβολή μισθοδοσίας, που φτάνουν τους 4,5 μήνες, καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον Πήγασο (“Έθνος”, “Ημερησία” κ.ά.). Καταγγέλλουν επίσης ότι, αν και είχε εκδοθεί ανακοίνωση για την καταβολή ενός δεκαπενθημέρου χθες Τετάρτη, με νέα ανακοίνωση οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως για “τεχνικούς'” λόγους το δεκαπενθήμερο θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης, σήμερα.

...αλλά και «καλοπέραση» Για σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η εταιρεία Πήγασος από το μεσημέρι και μετά έχει προγραμματίσει μπάρμπεκιου στον περίβολο του κτηρίου της Μεταμόρφωσης.

Το αμερικανικό NBC στο Euronews Το τηλεοπτικό ενημερωτικό δίκτυο NBC News ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό δίκτυο Euronews, που θα μετονομαστεί σε Euronews NBC. Το NBC News θα συμμετέχει στη συντακτική δραστηριότητα και θα παρέχει στρατηγικές συμβουλές. Σύμφωνα με πηγή, η συμμετοχή του NBC αντιπροσωπεύει το 25% του μετοχικού κεφαλαίου του Euronews, ενώ ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Ναγκίμπ Σαουίρις κατέχει το 53%. Το υπόλοιπο ανήκει σε σειρά δημόσιων ευρωπαϊκών τηλεοπτικών δικτύων. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα ποσά αυτής της συναλλαγής, το Bloomberg αναφέρεται στο ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL