Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

«Οδικός χάρτης» για τις άδειες από το ΕΣΡ Την ερχόμενη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πρόκειται να αποφασίσει τον «οδικό χάρτη» για την εκχώρηση των αδειών των τηλεοπτικών σταθμών. Τον προγραμματισμό του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες έχει ζητήσει με επιστολή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Ρ. Μορώνη, ο «οδικός χάρτης» θα περιλαμβάνει τα στάδια της διαδικασίας και το χρονοδιάγραμμα έως την αδειοδότηση.

Η ΛΑΕ στο ΕΣΡ Θέματα πολιτικής πολυφωνίας και αναλογικής παρουσίασης των κομμάτων από την ΕΡΤ όσο και από τα συστημικά κανάλια ανέπτυξε σε συνάντηση που είχε χθες αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με το ΕΣΡ. Οι εκπρόσωποι της ΛΑΕ, οι κ. Στρατούλης, Νταβανέλος, Τόλιος, Μοσχοχορίτου και Σπανού, ζήτησαν από το Συμβούλιο να παρακολουθεί εάν τα κανάλια τηρούν την υποχρέωση τους για αναλογική παρουσίαση των κομμάτων.

Ο Σταύρος Κοντονής στις «Ιστορίες» Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλάει στη Σία Κοσιώνη, απόψε στον ΣΚΑΪ, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Από σήμερα οι «Ειδήσεις» στα περίπτερα Δύο νέες εκδοτικές προσπάθειες σχεδιάζονται αυτό το διάστημα. Η πρώτη, έτοιμη ήδη, με τίτλο «Ειδήσεις», κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Πρόκειται για ημερήσια εφημερίδα από το Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι ο εκδότης και διευθυντής της. Κάθε Σάββατο η εφημερίδα θα κυκλοφορεί με τρία ένθετα: Την οικονομική εφημερίδα «Αγορά», την ιστορική αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος» και το «Weekend».

Τον Μάρτιο η «Ελευθερία του Τύπου» Θα ανήκει στον Όμιλο των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Αυτό τον καιρό σχεδιάζεται υπό την επίβλεψή του έμπειρου Χρίστου Μουλίνου, ο οποίος αποχώρησε από τον Όμιλο Φιλιππάκη της «Δημοκρατίας». Ο νέος διευθυντής έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με δημοσιογράφους και από τον ΔΟΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL