Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Απόψε το γλέντι της «Εποχής» Η εφημερίδα "Εποχή" καλεί τους φίλους και τους αναγνώστες της στο ετήσιο γλέντι της σήμερα, Σάββατο απόγευμα, στα γραφεία της οδός Βλαχάβα 11 και Αθηνάς στον 3ο όροφο. Το γλέντι ξεκινάει ώρα 6.00 το απόγευμα, με τη συμμετοχή των Ala Turka ala Greka, ενώ από τις 9.00 τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι Όρτσα τα πανιά. Η μουσική θα συνοδευτεί με κρασί και εδέσματα, για αυτό και αναμένονται οι συνεισφορές όλων.

Την Τρίτη η απόφαση για το πάγωμα της περιουσίας του ΔΟΛ Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι πιστώτριες τράπεζες για το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, έως ότου οριστεί ειδικός διαχειριστής, όπως υπολογίζεται περί τα τέλη Μαρτίου. Για το ίδιο μεταβατικό διάστημα, με παρέμβαση του στο δικαστήριο ο ΔΟΛ ζητάει να εξασφαλιστεί μέρος των εσόδων της εταιρείας, κυρίως από τις πωλήσεις, προκειμένου να διοχετευθεί για λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας (αγορά χαρτιού, λογαριασμούς, έναντι μισθοδοσίας κ.λπ.).

23 μήνες στον Κουρτάκη Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη, για το αδίκημα της εξύβρισης εις βάρος του Πάνου Καμμένου και της συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος των ανηλίκων γιων του. Το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επέβαλε ποινή φυλάκισης 23 μήνες με τριετή αναστολή. Το αδίκημα τελέστηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM. Το δικαστήριο αθώωσε τον διευθυντή σύνταξης Παναγιώτη Τζένο που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL